Munkakeresés az USA-ban

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok Munkakeresés az USA-ban

 • Indította
  Témakör
 • #21287 Hozzászólás

  Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni, mivel az USA-ban szeretnék dolgozni, legfõkébb a nyelv megtanulása végett. Kinti magyarok segítségét kérem, amennyiben tudnak számomra munkalehetõséget ajánlani küldjék el elérhetõségüket email cimemre. Minden munka érdekel. /háztartásvezetés,fõzés,mosás,takarítás, vasalás, gyereknevelés, kertgondozás, idõsek ápolása stb./ Ja, és ami a lényeg: AKAROK és tudok dolgozni!

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #221471 Hozzászólás

  Tamási Éva

  A leheto legrosszabb modja a nyelvet tanulni ugy ahogy te szeretned. Nagyon sokaqig tart es csak minimalis tudast kapsz.
  Jobban jarsz ha elobb iskolaban megtanulod az alapokat a nyelvtant es az irast. Utana mikor mar kb kozep szinten tudsz lehet menni es az alapokra epitve tanulni meg rendesen.

  #221470 Hozzászólás

  hasonló cipõ

  Én már évek óta ebben “mesterkedem”,de olyan reménytelen.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Munkakeresés az USA-ban
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.