Munkát keresek Angliában

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka Munkát keresek Angliában

 • Indította
  Témakör
 • #31548 Hozzászólás

  csaba87
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Erdélyben élõ fiatal srácok vagyunk. Szeretnénk munkát találni Angliában. Magyar nyelvû keresõ lapok cime -ha van ilyen – kellene a kereséshez. Az angol nyelvvel hadilábon állunk. Igy nem sok az esélyünk, de lehetnek még csodák.

  Üdvözlettel: Csaba.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #334077 Hozzászólás

  Csaba

  Fogadd el Dennisthemenace tanacsat, mig nem tudtok jol angolul egy tapodtat se tegyetek. Aki nem beszeli azt a nyelvet ahova keszul, azt mindenki kihasznalja. Szerezzetek meg ezt a nyelv tanulo programot http://www.rosettastone.com/personal/languages/english-british es harom honap intenziv nyelvtanulas utan probalkozzatok meg a dologgal. Felejtsetek el a “MAGYAR” munka es szallas kozvetitoket. Egytol egyig mind szelhamos. Ha nem vág nagyon át akkor is biztos tobbe kerul mint a hivatalos helyi kozvetitok. Penz nelkul ne induljatok neki a dolognak. Minden keppen tegyetek felre penzt a vissza utra. Ha harom honap alatt nem juttok elore, akkor irany vissza a biztonsagos videkre, ahol nem vagytok idegenek. Ha a nyelvet beszelitek akkor viszont talpalassal konyu munkat szerezni. Ajtorol ajtora bekopogtatva minden munka adonal, hogy kell e nekik ember. Allitom neked, hogy 7-10 nap alatt talaltok munkat. Meg neztem a fentebb emlitett linkeket es mindegyik “LINK” egy percet nem erdemes rajuk forditani.

  #334076 Hozzászólás

  Florida6
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Csabanak

  Probald meg itt http://WWW.kulfoldi munka.lap.hu.

  A szallodai munkat, raktari munkakat probald meg eloszor
  nyelvtudas nelkul, es kesobb, ha beszelsz angolul talalsz
  jobbat is. En is igy kezdtem valamikor.

  Udv. Florida

  #334075 Hozzászólás

  Hopper
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Vagy megis…

  vannak csodak? Miert nem szallsz le a foldre Dennis baratom es tanulsz meg olvasni rendesen?Ja ne felejtsd el letenni az allarcodat sem…;) A gazdasagrol annyit h. MEG MOST IS TELE VAN ALLASHIRDESTESSEL MINDEN..OOpsz!!! Probaljatok meg a http://www.slando.hu/ (allashirdetesek vannak rajta magyar cegekkel) vagy a http://a3group.hu/ oldalt(angol nyelv tanulas + munka). Dennis get a life! Ezert tart MO ott ahol van, mindenki nagyon segitokesz…

  #334074 Hozzászólás

  dennisthemenace
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Nincsenek csodak..

  ..Ugyhogy maradjatok otthon.Angolnyelvtudas nelkul kiszolgaltatottak vagytok,plane most,mikor az angol gazdasag is megnyekkent.Itt most tavaszig biztosan minden halott lesz..A magyar kozvetitok pedig egytol-egyig csalok.
  Tanuljatok meg angolul elfogadhatoan,addig ne gyertek ide,mert csak a penzetek fogy el,kiabrandultan mentek vissza.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Munkát keresek Angliában
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.