Munkatárs/partnernõ hosszabb távra

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Munkatárs/partnernõ hosszabb távra

 • Indította
  Témakör
 • #34474 Hozzászólás

  Laci21
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Szeptember 20.-án repulõvel Bp-Oslo.(csúszás lehetséges) Norvég-magyar állampolgár vagyok, dolgozni megyek. 20-35 éves csinos lányt keresek aki legálisan dolgozni akar és akivel együtt tudnék lakni. Jó lehetõségek. E-mail: flaszlo67@yahoo.no

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #349198 Hozzászólás

  Munkatárs/partnernõ

  Sziasztok!

  jelenleg Irországban élõ, 32 éves helyes srác vagyok és keresek egy lehetõleg karcsú kedves lányt, akinek volna kedve felszolgálóként itt dolgozni és esetleg a magánéletben is a társam lenne.

  email: shamrock_@freemail.hu

  #349197 Hozzászólás

  kérdés

  Szia Laci!

  Azt szeretném kérdezni, hogy amikor azt írod, hogy olyan lányt keresel, aki legálisan akar dolgozni, akkor pontosan mit értesz az alatt? Ez azt jelenti esetleg, hogy tudsz szerezni állást a lánynak, vagy olyan lányt keresel, akinek már van lezsírozott állása kint. Csak, hogy értsd a kérdésem, én is szeretnék legálisan dolgozni kint, de nincs semmilyen állásajánlatom kintrõl, vagyis ebben az esetben szóba sem jöhetek?

  Válaszodat köszi, Viki

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Munkatárs/partnernõ hosszabb távra
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.