Mutassuk meg majus 15-ig…

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Mutassuk meg majus 15-ig…

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #236302 Hozzászólás

  Tale

  De most már mi is rángatjuk,Ok?

  Nem tudunk másként megszabadulni,a bolháinktol,csak ha dörgölözünk.Itt csak a szemléletnek kellett megváltozni,és az már meg van.Majd meglátod…De nem ezen a topicon talán.

  #236301 Hozzászólás

  TJoe

  kivonulnak az EU

  Kivonják termelési bázisaikat az adókedvezménnyel elkapatott nyugati tõkések,mennek másik állat bõrét nyúzni,ahol nem lesz adó egy darabig.
  Majd ha ott is elmúlik a tax free era,mennek tovább.
  Ez az EU tagság nem is teljes jogú még Magyarországnak,ugye?
  Valahogy olyan ez,mint a csaj,aki férjnél van és meglát az iskola udvarán egy apukát,akivel régóta szemezik egymást.”Véletlen” hozzáér,a hapsi begerjed,szerelmes lesz,válni is akar,minden!De a csaj csak húzza,hogy nem lehet,meg a férje ma otthon van,meg a szomszédok is látják.
  Szóval belerángatta valamibe az EU a magyarságot,ami tele van”jó jelekkel”,de majd mindig lesz valami ok,miért nem mehet mindenki oda élni,ahol akar,új életet kezdeni az EU-ban bárhol is!
  Magyarország:nagy fityma és klitorisz rángatás vár rád!Csak ez nem lesz olyan élvezetes!

  #236300 Hozzászólás

  Sanya

  még

  20.21%

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Mutassuk meg majus 15-ig…
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.