Namibiaba repulovel

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Namibiaba repulovel

 • Indította
  Témakör
 • #3282 Hozzászólás

  Wekerdi

  Hol, kitol, mikor, mennyiert? Budapestrol.

  Barmi adat erdekel.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #80999 Hozzászólás

  Zsé

  Repjegy

  Engem is érdekel, nemrég néztem körben ez ügyben. A legolcsóbb eddig az Aeroviva (tudom, sokan utálják, nekem eddig minden rendben volt), ahol 155 ezerért van Bp-Windhoek Swiss-szel.

  #80998 Hozzászólás

  qwertz

  realis

  Nekunk (2003-ban) BP/Munchen/Windhoek/Munchen/BP 170.000HUF volt, a Lufthansa/LTU-val.
  http://www.ltu.com/

  #80997 Hozzászólás

  Drága

  a repülõjegy Namibiába,túl sok trükközésre szerintem nincs lehetõség.Én ez év januárjában az interneten tájékozódtam a repülõjegyek iránt,akkor még nem sokkal 200 ezer fölött lehetett volna szerezni/van ilyen szolgáltatás,azt hiszem repjegyvadász a cime/.Már ekkor is volt olyan ajánlat,amelyik millió fölötti volt.Ahogy teltek a hetek és nem kaptam visszajelzést a vendéglátómtól,hogy mehetek-e vagy sem,úgy lettek egyre drágábbak az ajánlatok.Nem ragozom,február közepén vettem meg a jegyet a julius végi induláshoz,illetékkel együtt 280 ezer Ft.-ért,az IBUSZ-on keresztül.A tanácsom tehát az,hogy minél elõbb döntsd el,hogy mikor akarsz repülni,és ha ez még jóval a repülés elõtt van,akkor olcsóbban kapsz jegyet.Én a Lufthansa járattal mentem Frankfurtba,onnan ugyancsak Lufthansával Johannesburgba,onnan pedig a South African Airlinessel Windhoek-be,visszafelé ugyanigy.
  Jó utat!
  z.z.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Namibiaba repulovel
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.