Napfogyatkozás – legtisztább ég

Kezdőlap utazas.com Fórum Magyarország Napfogyatkozás – legtisztább ég

 • Indította
  Témakör
 • #26333 Hozzászólás

  Kristóf

  A budapesti FERIHEGY repülõtér idõjárás-elõrejelzése alapján Magyarországon a következõ terület a legkedvezõbb a napfogyatkozás megfigyelésére:
  Esztergom, Pécs, Bácsalmás, Salgótarján által határolt terület.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #307906 Hozzászólás

  tegzes

  Simontornya

  Total jo volt, felho nelkul, es bekakuruttyolassal a sotetben.

  #307905 Hozzászólás

  Heni

  Dunaföldvár

  Sziasztok, Mi Dfváron néztük meg a napfogyatkozás. Gyönyörû volt! Tiszta égbolt, kellemes idõ, felfokozott hangulat, felejthetetlen élmény. Kár lett volna kihagyni. A következõt – ami Mo.-on lesz – már nem biztos, hogy megéljük. Üdv,

  #307904 Hozzászólás

  saman

  balatoni ido tegnap

  pazar volt. napsutes, de hoseg nelkul.
  viszont hazafele az m7-es tele volt balesettel mar 3-4 orakor is. mi szerencsere normalis sofort fogtunk ki, nem akart mindenaron ketszazzal menni a dugig tomott palyan.

  #307903 Hozzászólás

  cucuka

  Erdeklodes

  Gyerekek,
  en a vilag vegen vagyok. Az interneten akartam nezni a napfogyit, de tele volt a szerver. Balatonnal milyen ido volt, lehetett latni?

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Napfogyatkozás – legtisztább ég
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.