Nem megy valaki Frankfurtba?

Kezdőlap utazas.com Fórum Telekocsi Nem megy valaki Frankfurtba?

 • Indította
  Témakör
 • #49596 Hozzászólás

  Sívó Ági

  Sziasztok!

  A barátnõmmel február 19én v. 20án mennénk Frankfurtba stoppal,de ha valaki megy arra esetleg,akkor beszállnánk a benzinbe(ha elvinne).
  Az emilcímem : asivo@freemail.hu
  a mobilszámom : 06 20 397 9312

  Elõre is köszi minden segítséget!

16 hozzászólás megtekintése - 1-16 / 16
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #452186 Hozzászólás

  Wurtzburgba??

  hahO!
  Mi 3an vagyunk es szeretnenk hollandiabol wurtzburgba jutni, vagy kornyekere a lenyeg, hogy feb.11en!!!Mindenkeppen beszallunk a benzinbe.Visszafele is erdekelne, feb.20an estefele.
  aki tud vmi infot, lecci irjon!
  szenkri@freemail.hu

  #452185 Hozzászólás

  egy lány

  Frankfurtba mennék júniusba

  sziasztok, ha van vki, aki kocsival el tudna vinni(a benzinköltségbe beszállnék), v vhogy máshogy megy és nem akar egydül utazni az e-mail címem: panci_@freemail.hu

  #452184 Hozzászólás

  Arik

  siker

  Németországban sikerült megvenni a kiút jegyet. A szeptemberi dátum még túl távoli, így azt még nem árusítják. Csak 90 nappal elõre lehet venni jegyet. Azonban visszaírtak az osztrákok is, bankkártyával náluk is lehet vásárolni, itt a mail cím, amin lehet velük kommunikálni: wien.ticketline@pv.oebb.at

  #452183 Hozzászólás

  Arik

  vonatjegy

  Már utána érdeklõdtem, mielõtt kérdeztem volna. Csak gondoltam hátha Te tudsz valamit, amit én nem. MÁV-nál lazán közlik, hogy Budapest-Frankfurt (esetemben Frankfurt(M) Flughafen) 42.200 HUF. Bécsi jegyet nem árulnak. Vista: nem szeretném rontani a bizniszüket, de a vonat-, buszjegy részlegük felejthetõ. A vonatjegy árát a lány a DB honlapján nézte meg… Bécsi indulással jegyet adni sajnos nem tud.

  És egy kis kitérésként leírom, hogy az Eurolines díjszabásaival/akcióival sincsenek tisztában a Vistánál, mindenképpen a népligeti központban kell a jegyet megvenni. Pozitívként mondom, hogy repjegy részlegükön olyan diákárak is vannak, mint sehol máshol (még az adott légitársaságnál sem)! Ennyi az off.

  Interneten azért nem tudom megvenni a vonatjegyet, mert csak kevesebb, mint egy hónappal elõre lehet on-line vásárolni (én júli végén mennék, csúcsszezon, gondolom a €29-es jegyek hamar elkellnek). A visszautam, meg szeptember elején lenne, ami azt jelenti, hogy utazásom közben kéne megvennem a jegyet. A honlapon azt írták, hogy a jegy bármelyik nagyobb pályaudvaron és azok utazási irodáiban is megvásárolható. Írtam is e-mailt a Westbahnhof-on (ugyanis a vonat innen indul) található irodának, de a válaszuk azóta is folyamatban van…

  Viszont, a mostani héten próbát teszünk, hogy Németországban vegyük meg a jegyet, az eredményrõl beszámolok. Szurkolok magamnak!

  #452182 Hozzászólás

  zsolt

  jöj

  én megyek

  #452181 Hozzászólás

  Himbi

  majdnem biztos hogy…

  csak német/osztrák jegypénztárnál lehet jegyet venni,de ott is jó elöre meg kell venni.Velem ugyanis megtörtént,hogy naivan megakartam venni egyszer a jegyet az utazas napján,és semmi esélyem sem volt már.Szerintem az internetes jegyrendelés az nem gond.

  #452180 Hozzászólás

  Himbi

  vonatjegy

  Sajnos nem tudom,hogy Magyarországon meg e lehet venni a jegyet,kérdezz rá szerintem,aztán ird le ide,engem is érdekelne.

  #452179 Hozzászólás

  Arik

  Himbi! (29 Euró)

  Ezt a 29€-s Bécs-Frankfurt jegyet csak az ÖBB-nél (tehát csak Ausztriában vagy interneten) tudod megvenni vagy itt Magyarországon is elérhetõ? Ha igen, hol? On-line rendelés sajnos az én esetemben, az utazási idõpontok miatt, kizárva. Köszi a segítséget elõre is.

  #452178 Hozzászólás

  en

  Ha mostanában

  menne valalki, szívesen beszállnék a benzinkökltségbe, d emás megoldás (mikrobusz, közös kiutazás éjszakai vonaton) is érdekel.

  Úticél Mainz (Frankfurt mellett), április 3-án vagy 4-én.

  #452177 Hozzászólás

  baszos

  geci

  én meg megbaszlak ági

  #452176 Hozzászólás

  Ági

  Óriási!

  Nagyon jó lenne! Holnap 10körül hívlak,ha neked az jó!
  Ági

  #452175 Hozzászólás

  Ferenczi Andrea

  MEgyek mikrobusszal Frankfurtba

  Szia Ági!

  Ferb.20-án délután megyek egy mikrobusszal Frankfurtba.
  HA a benzinbe betársultok szivesen mehetünk együtt is.

  TEl. 06303558944

  HA érdekel várom a hívásotokat

  Üdv Fere

  #452174 Hozzászólás

  busa

  kinekjoüzlet?

  Ha csak beszallnal a benzinbe az is minimum 30 euro, különben senki nem visz el. Vagy esetleg ha kisbusszal mesz es nagyon sokan beszallnak a benzinbe (eselytelen).
  A stoppolas tenyleg olcso, de ha elöre ledumalod itt a forumon, nagy genyasag kifizetni 10 eurot az utert. bocs

  #452173 Hozzászólás

  Sívó Ági

  azért inkább stoppolnék

  Köszi a tippet,bár a stoppolás még mindíg sokkal olcsóbbnak tûnik és biztos igazad van a veszélyt illetõleg,de azért annyira nem ijedtem meg… :-)
  Szóval továbbra is várom a reakciókat!!

  #452172 Hozzászólás

  busa

  ehhez kapcsolodva

  Kedves Himbi!

  Ugy latom nem elöször mesz ezzel a vonattal Nekem is bejött, de eddig hazafele nem ezt hasznaltam. Sajnos most lecsusztam a germanwingsröl, ezert ezzel megyek. Kerdes a kövtkezö? Mi a legolcsobb modja a Becsböl-Budapestre jutasnak?
  Westbahnhofrol-Südbahnhofra ott a Gyesev vonat Sopronig es onnan Mo.on belül mar vagy tudsz jobbat ill. olcsobbat? Egyebkent a Südbh.-Sopron mennyi lehet tudja valaki?
  Köszi

  #452171 Hozzászólás

  Himbi

  stppp helyett

  29 euroert tudtok venni jegyet az éjszakai vonatra,ami Bécsböl indul.Igaz,jo elöre meg kell venni a jegyet,de talan biztonsagosabb igy utazni Frankfurtig.

16 hozzászólás megtekintése - 1-16 / 16
Hozzászólás: Nem megy valaki Frankfurtba?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.