Nemzeti parkok, Tunéziában!?

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Nemzeti parkok, Tunéziában!?

 • Indította
  Témakör
 • #2479 Hozzászólás

  sprec

  Szeretném kérdezni a társaságot, hogy tud valaki valamit a Tunéziai nemzeti parkokról, mivel a LP-ban sem nagyon irnak rola (csak annyit, hogy nehéz bejutni) és az interneten sincs semmi. Most ez azt jelenti, hogy nem érdemes elmenni vagy nem nagyon van ott semmi. Fôleg a Djebel Chambi, Bou Hedma, Boukornine, és Feija érdekel mert arra járnék nemsokára és mivel a legmagassabb megmászható hegy a Djebel chambi pont egy nemzeti park kellôs közepén van ezért érdekelnek az infok. Elôre is köszönöm.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #70822 Hozzászólás

  anginga

  Djebel Chambi

  Én azt tudom róla, hogy Kasserine várostól 17 kmre van, közel az Algériai határhoz. Autóval-inkább Land Rowerrel- 1300 méter magasig lehet feljutni és onnan gyalog kb még 2 óra a csúcs.

  #70821 Hozzászólás

  Balázs4
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  bou hedma

  Hali! Tud valaki jó infókat, weboldalt a Bou Hedma NP-ról?
  Esetleg személyes élménye van valakinek?

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Nemzeti parkok, Tunéziában!?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.