Nemzetközi diák Mexikóba?

Kezdőlap utazas.com Fórum Közép- és Dél-Amerika Nemzetközi diák Mexikóba?

 • Indította
  Témakör
 • #24764 Hozzászólás

  SPéter

  Mennyire éri meg nemzetközi diákigazolványt (ISIC)csináltatni, ha Mexikóba utazik az ember? Elfogadják valahol a romoknál vagy múzeumokban? Vagy csak a helyi diákigazolványra kapsz kedvezményt?

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #292661 Hozzászólás

  Oli

  Diak

  Most mondtak itt nekem, hogy a busztarsasagok egy resze elfogadja, de csak julius es augusztus honapokban. Ekkor az oda-vissza ut eseten csak az “oda” arat kell fizetni, magyarul ez 50%-os kedvezmenyt jelent.

  #292660 Hozzászólás

  Andrea

  attol fugg, hova megy

  Nekem sok helyen elfogadtak, foleg turista helyeken, viszont a busztarsasagok szinte sosem fogadjak el, talan muzeumok, mozi…stb. Ha nem kerul neked sokba kivaltani, megerheti…Azert is jo, hogyha barmi van, utleveled elvesz, legalabb van egy masik fenykepes igazolvanyod…csak mas helyen orizd :-)

  #292659 Hozzászólás

  Torka

  Én is úgy emlékszem,

  hogy nem nagyon tudtam hasznosítani. Többnyire mexikói kártyára adnak csak kedvezményt.

  #292658 Hozzászólás

  Oli

  Diak

  Hello, en 5 hete vagyok mexikovarosan, de eddig egyedul a Teotihuacan-i piramisoknal tudtam hasznalni. Plusz meg nehany hivatalos papiron fel kellett tuntetni az ISIC-Numbert (de nem volt kotelezo), ez minden amire itt hasznaltam.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Nemzetközi diák Mexikóba?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.