neos-marmaras vagy sidari a jobb?

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa neos-marmaras vagy sidari a jobb?

 • Indította
  Témakör
 • #8018 Hozzászólás

  zlotyika

  SziasztokEz a két hely között vacilálunk.Tudnátok segíteni tapasztalatokkal,véleménnyel,e két hely közül melyiken mire számíthatunk?Köszi elõre is:)

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #114944 Hozzászólás

  Zlotyika

  Igen,Korfura gondoltam:) Lenne még pár kérdésem.Sidari mennyire zsúfolt üdülõhely? Milyenek az árak, esetleg kocsibérlési lehetõségek?De ezen kívûl is bármilyen jótanácsot elfogadunk,emi eszedbe jut. Elõre is köszi:)

  #114943 Hozzászólás

  dexi

  sidari

  Amennyiben a Korfun található Sidarira gondolsz, akkor a válasz: Sidari. Korfut egyébként is nehéz überelni Görögországon belül, bár ha már Korfura mentek, akkor ajánlok ott egy még jobb helyet: Paleokastritsa. A tenger itt kicsit hideg és a part apró kavicsos és nem homokos, mint Sidariban, de gyönyörû sziklás a part sok kisebb nagyobb öböllel, ahol jókaz lehet fürdõzni és a tenger kristálytiszta. A part mögött közvetlenül ott vannak a hegyek. Korfu legszebb része. Ki lehet menni motorcsónakon, megnézni Paleokastritsát a tengerrõl, a helyiek pár euróért kivisznek egy félórára. Jó buli. És ki ne hagyjátok a Nausika éttermet a parti sétányon. A legjobb és jó fejek a pincérek. Ha valami kell még Korfuról, akkor írj.

  #114942 Hozzászólás

  zenox

  Ez az

  Ha a Chalkidiki félszigeten lévõ Neo Marmarasra gondolsz, akkor Sidari biztos jobb választás. (Legalábbis a sidaris képek alapján)

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: neos-marmaras vagy sidari a jobb?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.