Nepál – Island Peak

Kezdőlap utazas.com Fórum Hegymászás, barlangászás Nepál – Island Peak

 • Indította
  Témakör
 • #43641 Hozzászólás

  DXA
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok!
  Március közepén megyek Nepálba,terveim között szerepel az Everest BC, Kala Pattar és az Island Peak csúcs.Ha valakit érdekel a túra,vagy egy része jelentkezzen!
  Üdv,Benedek

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 44
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #418330 Hozzászólás

  rabbi

  libi

  ben, te is gyülekezetünk tagja vagy?

  #418329 Hozzászólás

  zbo

  danbenrabbi

  Ajvé! Jól fizetnek a héberek! Ajvé!

  #418328 Hozzászólás

  dan

  ben

  Bombagyárt kihagytad, nekem az a kedvencem!

  #418327 Hozzászólás

  khaki

  Mé?

  Akkor nem hazudoznátok?

  #418326 Hozzászólás

  retek

  Hazug magyar hegymászók

  Talán nem kéne a tisztelt mászóelitnek ennyit hazudoznia hanem helyette másznia és akkor nem lenne ilyen típusú fórumozgatás.

  #418325 Hozzászólás

  Dávid

  Krisztián

  Az biztos hogy szakmai kérdésekre kevesebb beírás érkezik mint az effélékre. Elég elgondolkodtató a hatékonyság egy kb 1 százalékos kisebbséghez képest. Látszik hogy félnek.

  #418324 Hozzászólás

  Krisztián

  Bentanuló

  Asszem Jozef rátapintott a lényegre. Az ügyeletes fajvédõ már ajvékol. Amúgy meg lapít.

  #418323 Hozzászólás

  Ben

  józsika

  menjél a kurucinfó oldalra és ott irogass a többi fasznak-bár sztem ismered az oldalt és oda is szoktál írni.Azt viszont nem értem,hogy ide minek írsz,amikor ez a fórum másról szól,senkit nem érdekel a sok baromság amiket mondasz…Én többet nem reagálok az ostobaságaidra és az ehhez hasonlókra sem,javaslom tegyenek így a többiek is,így talán rájön józsika(és a többi),hogy fölösleges ide írni.

  #418322 Hozzászólás

  tanuló

  Jozef

  Ezt a történelem hamisítás dolgot lehetne részletesebben?

  #418321 Hozzászólás

  Jozef

  Dúvad

  Sajnos mindig is jelen voltak az efféle ellentétek a magyar mászóéletben mert az egyik ideiglenesen itt tartózkodó kisebbség hasznot akar húzni belõle. A kezükben lévõ médián és egyéb elnyomó eszközökön keresztül létrehozták a “megfelelõ környezetet” az élõsködõik számára (történelem hamisítás, bolthálózat, stb).

  #418320 Hozzászólás

  kaffer

  wazze

  Halljuk, te mit másztál, ha ilyen nagy az arcod? Vagy csak idebüfögtél valamit?

  #418319 Hozzászólás

  Dúvad

  Wazze

  Már régen látogattam el erre az oldalra. De látom nem érdemes. Magukat mászóknak valló f**kalapok fikáznak mindenkit, mert miután meghódították a János-hegyet, már egy hete a seggükön ülnek a kimerültségtõl, és miután olyan nagy mászók, mindenkirõl faji, és pszichológiai mélyelemzéseket alkotnak. RÉGEN EZEN A FÓRUMON A MÁSZÁSRÓL SZÓLT A VITA, és össze lehet szedegetni használható infókat is. Ma már csak a hozzánemértõk, a pénzes-fixköteles-arcos barmok egymásfikázása megy. Tudom, most a következõ kommentek majd arról szólnak, hogy biztos én is izraelbõl jöttem … stb. Pedig én anyámból jöttem, és megyek a hegyekbe, mert leesett az elsõ rendes hó – ha észrevettétek a szobából. De többet erre az oldalra nem jövök, mert ennek a hegymászáshoz már semmi köze. Undorítóak vagytok…
  ui: fikázzatok nyugodtan
  A moderátor meg ha leszedi, megcsókolhatja…

  #418318 Hozzászólás

  mónix

  kozálpsztoly

  Király!!!:DDDD

  #418317 Hozzászólás

  Nordik Sasorr

  Kampósorrú delfinnek

  Látom megy a fajvédelem. Helyes.

  #418316 Hozzászólás

  Palackorrú delfin

  Durrbele pisztolynak

  A nordikus sasorroddal próbálj feljutni a neverestre, nagyfiú, azzal biztos több oxigént kapsz, mint az eddig palack nélkül próbálkozók.

  #418315 Hozzászólás

  kozákpisztoly

  orrom olyan mint a

  Vajon legközelebb mit hoz fel kifogásként Nein Dávid és Várkunyi Laca? Visszalökték õket a járókeretesek csúcstámadás közben?

  #418314 Hozzászólás

  Csaba

  Engedély

  Nem lesz probléma a papíron csatlakozással. Ebben segítenek a kinti utazásszervezõk. Minden hotel ajánlja a sajátját. Nincs köztük nagy árkülönbség. De a városba is érdemes egyet-kettõt megkérdezni.
  A fix kötél szerintem rossz idõben lehet nagyon hasznos, egyébként ha valaki ismeri a hegyeket, akkor nélküle is meg lehet csinálni.
  A tavasz gyönyörû kinn, virágzik a rododendron. :) Csak számítani kell a nagyobb hóra, és lavinaveszélyre.

  #418313 Hozzászólás

  tz

  fostenger

  Sajnos a magyar nép ennyire hülye. Ezt meg is lovagolja néhány hazudozó. A lényeg hogy benne legyen a tv-ben. Akkor sokan benyelik.

  #418312 Hozzászólás

  Ben

  Engedélyt

  fogok szerezni,ha eljutok oda valamikor,egyedül azt kell megoldani,hogy papíron csatlakozzunk egy csoporthoz,mert úgy olcsóbb az engedély.Vezetõre nincs szükségem,használtam már csákányt és miegymást,de a fix kötelek azért jól tudnak jönni olykor -nem mindenki olyan ügyes,mint az a néhány nagyon ostoba hozzászóló..:)
  Ha mennék,akkor március közepén-végén indulnék,az ha jól tudom a szezon eleje.

  #418311 Hozzászólás

  fostenger

  Szép magyar

  Ha nincs fixkötél akkor ezek a magukat hegymászónak hazudó majmok sem jutnak fel, maradnak az alaptáborban füvet szívni. Egyedül a kommunikációval van gond – hogyan is tudják ezt itthon eladni a szponzoroknak és nagyközönségnek. Hála a médiakommunikációs és egyéb nyáltépõ diplomáknak – már ha sikerül befejezni, mert legtöbbjük oda is cirka 20 éve jár már – a folyamatos, lélegzetvétel nélküli hazudozás, csúsztatás és önfényezés nem jelenthet gondot. A szponzorok sikeres átverése után a pénz az itthoni megélhetésre fordítható – hiszen egyiküknek sincs értelmes pénzkeresõ foglalkozása, vegyük észre.

  -Mi nem dolgozunk! – jelentette ki egy aktuális “hegymászóceleb” egyik, hazugságokkal bõven fûszerezett elõadásán, mikor a közönség egyik tagja feltett egy, a megélhetésére vonatkozó kérdést. Az ájtatos csendben üldögélõ, lebutított agyú tömeg gondolkodás nélkül tudomásul vette, hogy a jelenkor “hõseinek” alanyi jogon jár az összehazudott pénz, amibõl – megfejelve persze a gazdag és befolyásos apuka apanázsával – fenntarthatják léha életüket. Ebben sokat segít nekik a lassan több mint egy évtizedes tapasztalat, amit a hegymászást a legalacsonyabb szinten ûzõ, betegségbõl, rossz idõbõl, nem megfelelõ bolygóállásból professzionális kifogásokat gyártó magukat “hegymászónak” nevezõ hazugsággyárosok felhalmoztak.

  Jó reggelt, Magyarország!

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 44
Hozzászólás: Nepál – Island Peak
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.