Nepálba mennék!

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Nepálba mennék!

 • Indította
  Témakör
 • #36461 Hozzászólás

  Katoca1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Hello!

  Nepálba szeretnék menni, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá! Akár már májusban-júniusban! Vízum, repjegy (olcsón!!)…ha ezekrõl tudsz valamit, kérlek oszd meg velem!

  És mindehhez útitársat is keresek!!!

  Kata

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #356351 Hozzászólás

  pettyeskati@gmail.com

  2013 márciusát Nepálban és Tibetben tölteném. Lenne benne egy kis túrázás is. 31 éves nõ vagyok, nõi útitársat keresek 28-45 év között. Valamennyit beszélj angolul és ne luxusutazásra készülj. Nem árt, ha van utazási gyakorlatod hátizsákkal :)

  #356350 Hozzászólás

  Jutka

  Nepálba én is

  szívesen mennék szeptember-október táján.
  Jutka

  #356349 Hozzászólás

  era

  én is

  tervezek egy nepáli utat az õszre: szeptember vége, október eleje. egy pár nap india (delhibe szeretnék érkezni nosztalgiázni :)), aztán egy kis trek nepálban és jövés-menés. már amennyi belefér a max 3 hétnyi szabiba…:( és mindehhez keresek utitársat.
  ha vki érdeklõdne, a következõ emilcímen szeretettel várom: kozera77@yahoo.com
  köszi,e.

  #356348 Hozzászólás

  kerecsen

  Mi ketten megyünk

  szeptember közepétõl kb 5 -6 hétre elvileg belgyógyászat gyakorlatra, de azt megpróbáljuk majd egy kicsit süríteni. Meg szeretnénk nézni a Chitwan Nemzeti Parkot és ha lesz idõnk (és fõleg pénzünk) átnéznénk Tibetbe. Érdekel valakit?
  Az email címem: kerecsensolyom@yahoo.com

  #356347 Hozzászólás

  Szia

  Kata!
  Érdekesnek tünik az ötlet,elképzelhetõ,h érdekelne engem is.Ha van már vmi konkrétum,kérlek irdd meg,szívesen tartanék veled.
  Addig is Szia!
  Tibi!

  #356346 Hozzászólás

  Billy

  Nepál

  Mi októberben megyünk, 1 hónap. Ha megírod az emiled, írok magánban. Miért akarsz májusban-júniusban menni? Repjegy: nekünk van foglalás, bécsi indulás, Qatar Airways, kb. 170e illetékkel.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Nepálba mennék!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.