New York-ba keresek valakit!

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka New York-ba keresek valakit!

 • Indította
  Témakör
 • #28329 Hozzászólás

  x.man

  Nemsokara utazom haza magyarorszagra Greyhund-al erkezem New York-ba sok cuccom van keresek valakit aki kijon a buszallomasra es elvisz a repterre persze nem ingyen kerem aki tud valakit segitsen elore is kossz!

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #318421 Hozzászólás

  Newtampico

  New

  Szerintem is inkább segítsünk egymáson……..so long everybody…..az igazi Newtampico

  #318420 Hozzászólás

  tampico

  hmhm…

  Kedves al-Tampico!

  Remelem most eloszor es utoljara hasznaltad ezt a nevet, mert en mar eleg reg ota ilyen neven irok itt. Nem mintha nem lenne jogod hozza, csak egy kicsit nagyon bunko a stilusod es ezzel az en rossz hiremet keltheted itt. Remelem fel tudod fogni ep esszel amit leirtam, ha nem akkor csak sajnalni tudlak. Amit irtal abban egyebkent van nemi igazsag, csak esetleg az is elofordulhat, hogy szegeny x.man nem nagyon beszeli az angolt vagy szivesebben toltene az utolso perceit Amerikaban egy magyar tarsasagaban. Tehat nem kell egybol ilyen stilusban valaszolni neki.
  Maradok tisztelettel az egyetlen tampico

  #318419 Hozzászólás

  Tampico

  Taxicab-Van-type

  Senkinek nem kell a segget nyalnod, es ugyanugy penzbe kerul, mert nem hiszem, hogy libaval,kacsaval akarod kifizetni a fuvart, mint otthon a jogsidat.
  Csok

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: New York-ba keresek valakit!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.




Hozzászólások lezárva.