New York – New Jersey kornyeki horgaszat

Kezdőlap utazas.com Fórum Horgászat, vadászat New York – New Jersey kornyeki horgaszat

 • Indította
  Témakör
 • #46269 Hozzászólás

  Istvan

  Megkoszonnem ha tudnatok segiteni. Az emlitett allamokban milyen szabalyok betartasa mellett, pontosan hol lehet es erdemes horgaszni? Milyen halfajtak vannak? Mire kell odafigyelni?

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #446475 Hozzászólás

  Yankee

  Istvan

  New Yorkban sos vizben nem kernek horgasz engedelyt. Edesvizi engedelyt minden Wall Mart-ban percek alatt kitoltenek. Upstate-ban sok helyen, en peldaul a Walkill folyot szeretem es a sok kis tavakat keresd fell. Korlatlanul talalsz pontyot, ezt kulonben az amcsik karomkodas kozepette eldobnak. Mert konnyu fogni en a harcsat es pontyot szoktam fogdosni. Kulonben egy ugyved is keves lenne, hogy a horgasz torvenyeket megismerd. Ugy szoktam amit fogok azt gyorsan elrejtem, kulonben ellenort meg soha nem lattam. Ha ugyes vagy a “szakmaban” finom bass-t is foghatsz csak a meretet figyelni kellene.

  #446474 Hozzászólás

  Laci

  Én Virginiában pecázok

  Én lejjebb pecázok egy picit. Az itteni sósvízi dolgokat ismerem. Kell segítség akármiben is?

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: New York – New Jersey kornyeki horgaszat
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.