New-Yorkból a Niagarához

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika New-Yorkból a Niagarához

 • Indította
  Témakör
 • #17577 Hozzászólás

  Kunigunda

  Lehet, hogy én vagyok a béna, de nem találtam választ a kérdésemre a neten… Segítsetek, ha tudtok! New Yorkból szeretnék a Niagarához menni, busszal. Van-e közvetlen buszjárat? Ez mennyibe kerül? Van-e esetleg szervezett út? Internet-elérhetõségek is jöhetnek ezzel kapcsolatban! Köszönöm!

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #175949 Hozzászólás

  Gábor

  NY > Niagara

  NY > Buffalo 400 mérföld ( autopályadíj van, 10 USD körül), mi itt aludtunk a Motel6 lánc egyikében (www.motelsix.com). Buffalo>Niagara 17 mph. Niagaránál egy délelötöt el lehet tölteni és akkor még nem mentél át a canadai oldalra ami olyan mint egy kis vidámpark. A kétféle vizeséstura (hajóval és gyalog) darabja 6USD.
  Jó szórakozást!

  #175948 Hozzászólás

  varacskos

  akkor inkább busz

  Kocsival kb. 6 óra az út, szerintem 1 napnál többet kéne rá szánni.niagara környékén vannak olcsó szállások, aludjatok ott egy éjszakát, aztán másnap vissza.Busz egyébként a Port Authority-rõl(buszterminál) szerintem biztos hogy indul Niagara Falls-ba.Minden jót!

  #175947 Hozzászólás

  Kunigunda

  És autóval?

  Újra én vagyok. Most ott tartok, hogy mivel ketten megyünk, jobban megéri kocsival. Csak azt nem tudom, hogy 24 óra alatt nagyon irreális-e megjárni kocsival a New York-Niagara-kört. Mert ha igen, akkor mégiscsak jobb a busz. Ha nem untok még, légyszi segítsetek!

  #175946 Hozzászólás

  Kunigunda

  Köszönöm szépen!

  Nagy segítség volt, köszi!

  #175945 Hozzászólás

  ancsa

  Niagara

  Hello,

  Az USA-n belul tobb busz tarsasag is van, de azt hiszem a legismertebb a Greyhound. A home page cimuk http://www.greyhound.com Most neztem meg NYC-bol naponta tobbszor is megy Niagara Falls Ontario-ba Kanadaba, busz.
  Arak : 110 es 144 US$ oda vissza.
  Ha megnezed azt az oldalt akkor ott megtalalod a pontos menetrendet.
  Szerintem szervezett ut dragabb, mert ha pl van idegenvezeto akkor azt is meg kell fizetni, ez nem olyan rossz ar es az ut eleg hosszu. Amerikai utakkal foglalkozo utazasi irodakat kerdezz esetleg meg szervezett uttal kapcsolatban pl: American Service vagy Mercator mindketto Bp-n
  De szerintem a busz a legegyszerubb.
  Remelem tudtam segiteni
  Jo utat!

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: New-Yorkból a Niagarához
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.