New Yorknal visszaforditott magyarok

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika New Yorknal visszaforditott magyarok

 • Indította
  Témakör
 • #16463 Hozzászólás

  Zsu

  Azt hallottam hogy mostanaban visszaforditottak 3 magyar lanyt a JFK-n.En is megyek juniusban ,teljesen legalisan csak ket hetre,remelem ok nelkul nincs joguk ezt tenni.Mennyire jellemzo hogy elofordul ez magyarokkal?

10 hozzászólás megtekintése - 1-10 / 10
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #167559 Hozzászólás

  Nem tudom

  JFK

  Mert akiket en hallottam,hogy vissza lettek forditva,azok Becsbol mentek.
  Nem hiszem,hogy ok nelkul megtennek,valami biztos nem franko azzal ,akit visszakuldenek.Nem?

  #167558 Hozzászólás

  NY

  Hallomás

  Én úgy hallottam,
  vagyis ez igy is volt hogy pl: tavaly nyáron a Maláv gép nagyon-nagy százalékát visszaforditották, ezért én nem ajánlom neked a Malévet.
  Inkább menj mással !!

  #167557 Hozzászólás

  Luca

  Én is

  Most megyek vissza NYC.Eddig nem volt soha semmi gondom,de nem tudom,hogy a fuggetlenseg napjara mondott terrortamadas miatt nem szigoritanak-e be a reptereken.Szerintetek?

  #167556 Hozzászólás

  Zsu

  kr

  “Szerintem nem lesz gond, ha valoban 2 hetre jossz csak. :)
  Koszi a valaszt,csak nem ertem mi ez a valoban ket het.Hisz a hataron radneznek vagy az adataidra es amiatt lehet gaz…
  Persze mindegy.
  Egyebkent tapasztalatokra lettem volna kivancsi…

  #167555 Hozzászólás

  kr

  nvanjlk es Zsu

  Nvanjlk! Hogy erted azt hogy a srac mar 3 eve illegalis volt? Annyi ideig tartozkodott itt miutan lejart neki az I-94-e, ugy ment haza 8 honapra, majd utana visszajott es siman megkapta 6 honapra a tartozkodast? Engem az erdekelne nagyon hogy mikor lejart I-94-gyel ment hazafele mit szoltak a repteren?
  Zsu, abban teljesen igaza van Canonnak es kakabulinak, hogy az INS tiszt donti el hogy belephetsz e az orszagba, es ha igen akkor mennyi idore. Szerencsere senki olyat nem ismerek akit visszaforditottak volna, de termeszetesen ez megesik. Majusban erkezett ismerosok kozul volt aki 1 honapot, volt aki 6 honap tartozkodasit kapott.
  Szerintem nem lesz gond, ha valoban 2 hetre jossz csak. :)

  #167554 Hozzászólás

  Cream

  Tudod mit, Canon ?

  Ha a kulfoldi allampolgarnak a jogaira kell hivatkoznia, akkor mar nyugodtan felemelheti a hangjat, sot meg ordithat is.
  En egyebkent ugyanezt (marmint hogy a magyar hatarrol kuldenem vissza) csinalnam meg az amerikaiakkal, termeszetesen minden magyarazat nelkul. Mar miert ne ? A kibaszas tarsasjatek ! :-)

  #167553 Hozzászólás

  canon

  hatar

  A vamtisztnek gyakorlatilag abszolut jogai vannak; azt fordit vissza aki neki gyanusnak tunik. Ha nem tetszik, lehet reklamalni – a konzulatuson. Ha vizumod van, akkor is visszafordithat. Nem is koteles neked megmagyarazni miert.

  Altalaban ez nem tortenik meg, de nem tartom jo otletnek, ha egy kulfoldi allampolgar elkezd a jogaira hivatkozni, es esetleg felemelni a hangjat.

  #167552 Hozzászólás

  Zsu

  nen”kakabulija”

  Ilyen “ertelmes “hozzaszolast reg nem olvastam kedvesX.A letezo osszes lehetoseget felsoroltad,de nem akarmilyen stilusban!!!De hat teged idezve felesleges errol temazni hisz:az “ins tisz ki talalja”
  Hat a tisz majd ki!

  #167551 Hozzászólás

  kakabuli

  nen

  vagy be engednek vagy nem vagy csak 2hetre ??????????????? ezt senki nem tudja meg mondani.ez egy barkoba jatek.az ins tisz ki talalja.

  #167550 Hozzászólás

  nvanjlk

  gdljg

  Egy ismeros par /fiu-lany/ par napja jott vissza. 8 honapig voltak Mo-on. A fiu mar 3 eve illegalis volt. A lany 2 evet volt itt, mindig kert es kapott hosszabbitast. A bejovetelnel a fiu siman megkapta a 6 hat honapot, a lanyt faggatak es vegul 6 hetet kapott, es nem kerhet hosszabbitast! Jo szerencset mindenkinek!

10 hozzászólás megtekintése - 1-10 / 10
Hozzászólás: New Yorknal visszaforditott magyarok
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.