Nílusi utazás

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Nílusi utazás

 • Indította
  Témakör
 • #53376 Hozzászólás

  Sziasztok! A feleségemmel kettesben végigutaztuk a Nílus-Kék-Nílus völgyét Alexandriától a Tana-tóig, Egyiptomon, Szudánon és Etiópián át. Amikor Alsó-Egyiptomban jártunk, még forradalom és kijárási tilalom volt, ezért nemrég újra visszamentünk, hogy Kairó és Alexandria se maradjon ki. Benyomásainkról és élményeinkről végig részletes naplót vezettünk, amit elkezdtünk feltölteni ide, képekkel: http://nilusiutazas.blogspot.hu/ Most éppen Meroénál tart a napló, Szudánban, de egy héten belül meglesz az egész.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #457779 Hozzászólás

  lázár gábor

  Re: Nílusi utazás

  Végigolvastam. Szuper volt, tovább bátoritottatok. Bár nem vagyok kezdő, (lázika néven futok időnként az utazas.com-on), azért tanultam belőle. Hasonló az attitűdöm, mint a Tied, utálom, ha le akarnak huzni stb.
  Magánban felhivhatnálak, pár tanácsért, mert márciusban mennék a párommal.
  30-9600255 , ha hivsz, visszahivlak, vagy sms Brunner Tamás stb.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Nílusi utazás
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.