Nimrod Safari = az ISC propagandalapja?

Kezdőlap utazas.com Fórum Horgászat, vadászat Nimrod Safari = az ISC propagandalapja?

 • Indította
  Témakör
 • #46306 Hozzászólás

  oroszlan

  Most akadt kezembe az egykoron nagyhiru vadaszlap, a Nimrod legujabb szama, mely igenyes lapnak tunik, de beleolvasva kiderul, hogy nem mas, mint az International Safari Club (ISC) reklam es propaganda lapja. Kar az ujsag hirneveert…

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #446592 Hozzászólás

  A Nimród-Safariról

  Tisztelt Érdeklõdõk!
  A Nimród-Safari magazin a Nimród Vadászújság mint kiadó 3-havonta megjelenõ kiadványa a hazai témákkal foglalkozó, havi Nimród mellett. A Nimród-Safari a nagyobbik részében kifejezetten a világ állataival, a természettel foglalkozik, s csak a kisebbik részében a vadászattal. A vadászati rész jórészt nosztalgiával, hagyományokkal foglalkozik. Azoknak az olvasóinknak szeretnénk a kedvében járni, akiket érdekel az egzotikus vadvilág, esetleg a világ egzotikus vidékeirõl származó vadászélmények, régi, híres vadászok, vadászatok. Mindezt igen látványos fotóanyaggal illusztráljuk.
  A Safari Club International (SCI) Közép-magyarországi Egyesületének a sajtópartnere vagyunk. Az SCI bocsátja rendelkezésünkre a vadászati anyagok legnagyobb részét. Ezen kívül az SCI-vel semmilyen anyagi vagy szervezeti-személyi függõségben nem állunk!
  Akinek kérdése van, forduljon bizalommal hozzánk, e-mail címünk: nimrod04@t-online.hu
  Tisztelettel,
  dr.Zoltán Attila
  fõszerkezstõ

  #446591 Hozzászólás

  Lesipuskás

  Tromf

  Helyes a bõgés oroszlán.

  #446590 Hozzászólás

  Béla

  Nimrod Safari=az ISC propagandalapja=igazság

  Sajnos teljesen igaza van az oroszlának

  #446589 Hozzászólás

  oroszlan

  ISC

  bocsanat, tehat beletrafaltam a lenyegbe…

  #446588 Hozzászólás

  Egy olvasó

  Tudni kellene olvasni

  Ugyanis, ha így lenne, látnád, hogy amit a kezedbe fogtál, az egy idõszakos, külön kiadványa a Nimród-nak. Negyedévente jelenik meg. Az alapújság változatlanul havilap.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Nimrod Safari = az ISC propagandalapja?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.