Norvégiába nyáron

 • Indította
  Témakör
 • #18487 Hozzászólás

  burgusz
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Lehetõségem adódott újra kiutazni hosszabb idõre Norvégiába (Trondheimbe) dolgozni.
  35 éves nõ vagyok, keresek egy kb. velem egy idõs (33-38 éves) lányt/nõt. Olyant aki független és hosszú távra tervezi a kinti életet.
  Takarítói munkáról van szó, legális. Már dolgoznak ott magyarok február óta. Semmiért nem kell fizetni, se elõre, se utólag.
  Autóval kell kiutazni és azt a munkába járáshoz is használni kell (amit fizetnek).
  Ha nem is tudsz norvégul, de egy alap angol kell.
  Csak olyan írjon akit komolyan érdekel. NEM közvetítõ vagyok.
  Albérlõ és munkatársat keresek.
  ma_no_lany@citromail.hu

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #184019 Hozzászólás

  burgusz
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Hát igen

  A legtöbb agyonképzett diplomás abban a tudatban él, hogy Õ az “atyaúristen”, mert a szülei pénzén néhanapján bejárt ücsörögni valamelyik fõiskolára vagy egyetemre. Ahogy írtad, szó szerint: kitörölhetik a seggüket a papirjaikkal.
  Többek között azért is tart ott ez a nyomorország ahol jelenleg van, mert csömör van a csõlátású sokpapiros nagyfejû tuskókból.
  Talán ha némelyik megfogna egy hegesztõpákát, vagy villáskulcsot, akkor nem érne rá pl. ezt a fórumot sem olvasgatni és ócsárolni azokat, akik norvég MINIMÁLBÉRÉRT TAKARÍTANÁNAK NORVÉGIÁBAN. Ha det.

  #184018 Hozzászólás

  engem érdekel

  Tegnap este írtam Neked e-mail.Engem érdekel a dolog, örülnék, ha megbeszélhetnénk.Üdv.Zsuzsa

  #184017 Hozzászólás

  Karvaii
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Én takarítanék a norvég minimálbérért ami a magyar 6x-a

  Szia, engem érdekelne a dolog. Jeg snakker litt norsk. Jeg laerte ogsa i dag. De “sajna” férjnél vagyok.S a hosszú táv nem tudom mit jelent számodra, mert bár én hosszú távú megoldásban gondolkodom azért a végsõ cél számomra, hogy a családom mihamarabb mellettem legyen.Ja, én 28 vagyok, nekem sem a takarítás az életcélom de hát valahonnan el kell indulni. Amúgy meg nem értem ezt a sok “túlképzett” otthonülõ értelmiségit.Itthon is kitörõlheti a seggét a diplomáival, nekem is van ismerõsöm aki szociális munkásként vezetõ beosztásban brutto 180.000.- keres és ebbõl százezret kap tisztán kézhez.Én az egyszerû kis “proli” 120.000.- keresek eladóként diploma nélkül az eggyik bevásárló központban. Szóval diplomások hajrá!Ma M.O.-on senkit nem érdekel ki milyen papírt lobogtat(akinek nincs az vesz egyet az ecserin:)) csak jól nézzen ki és kussoljon, szerintem. Ez az én szubjektív véleményem.Neked pedig jó utat kívánok, szívesen leveleznék veled a késõbbiekben is akár.baráti üdv: Cecília

  #184016 Hozzászólás

  albaregia
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  munka

  Elnezest, nem tudtam, hogy a takaritas olyan nagy uzlet. Valahogy az eddigi tapasztalatom azt sugta, hogy a takaritas nem eppen konnyu, rosszul fizeto munka amit a bevandorlokkal, iskolazatlan emberekkel vegeztetnek mert a helyiek nem valaljak azert a penzert amit adnak erte es amibol kenyelmesen meg lehetne elni.
  Sajnos teljesen igazad van a magyarok munka moraljarol.
  AR
  P.S. Megirni valaki velemenyet nem jelent mindjart fikazast. Hogy nem tetszik ez vagy az a velemeny, ez van. C’est la vie. Kar az agresszivitasert.

  #184015 Hozzászólás

  burgusz
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Ne fikázz ha semmit sem tudsz.

  Jó lenne ha figyelmesebben olvasgatnál mielõtt hülyeségeket beszélsz.
  Irtam én, hogy nem beszélek norvégul???
  Az meg mindenkinek a magánügye hol és mennyiért dolgozik.
  Kiindulópontnak nagyon is jó, aztán lehet helyben jobbat keresni.
  Én voltam már norvégiában 1 évet és nem minimálbért kerestem!
  A helyzet az, hogy a magyar emberek zöme utál dolgozni. Jó sok lóvét semmi munkával, az megy. Meg a felesleges beirogatás.
  Ha senki nem jön, megyek újra egyedül.
  Jobb lenne nem egyedül, de tavaly is kibírtam…

  #184014 Hozzászólás

  albaregia
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Munka

  Talan a takaritas nem izgatja fel az emberek fantaziajat. Foleg norveg minimal berert, mert ugye azt te sem gondolod komolyan, hogy takaritasbol jol fogsz elni, foleg ha meg a nyelvet sem beszeled.
  AR

  #184013 Hozzászólás

  burgusz
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Semmi?

  Ez érdekes. Nem értem én ezt. Itt mindenki ezerrel külföldön szeretne dolgozni.
  Mégsem érdekel a norvég munka senkit?!

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
Hozzászólás: Norvégiába nyáron
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.