November 1 – 2 het valahova

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső November 1 – 2 het valahova

 • Indította
  Témakör
 • #37664 Hozzászólás

  Dalma

  Szeretnek Novemberben (Nov. 7 töl vagy nov. 8-tol valahova elutazni. Szivesen megyek hatizsakkal, csak repülöjegy foglalassal is. 29 eves vagyok. Iden bejatam mar Oroszorszagot, föleg egyedül. Erdekelne India, vagy Latin Amerika (Chile, Brazilia, Kuba, Paraguay …)esetleg Afrika. Kamcsatka is szoba jöhet. Nemetül, angolul es oroszul folyekonyan beszelek. Franciaul es olaszul mar kicsit elfelejtettem. Latin Amerika esten spanyolul vagy portugalul beszelö utitars(ak) nagyon jol jönne(nek). En Moszkvabol vagy Nemetorszagbol indulnek. De Bp.et is megbeszelhetünk, bar az nekem komplikaltabb.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #360764 Hozzászólás

  Amy

  Gyertek Thaiföldre!

  Nov 29.-én indulunk Thaiföldre, hárman, három hétre. Gyertek Velünk!

  #360763 Hozzászólás

  Kata

  Dalmanak

  Szia Dalma,

  Sajna nekem most ki kell hagynom az emirátusokat ugyanis oda már meg van beszélve egy januári túrám. Egy barátom nov. végén kezd el kint dolgozni és úgy beszéltük meg hogy januárban mennék látogatni õt. Így ez most nekem nem jön össze.

  Viszont nov végén vagy decemberben megyek moszkvába, ha gondolod és akkor még kint leszel ott össze tudunk futni.

  #360762 Hozzászólás

  Dalma

  Katanak

  Szia Kata,
  rendszerbevezetessel es adatbankokkal foglalkozom. Kamcsatka meg mindig az almom, de most ott szerintem esik az esö. Valamint oda minden keppen kell egy vezetö, mert a vulkanok megmaszasa es egyeb dolgok szerintem nemi helyismeretet követel. Bar lehet, hogy nincs igazam. De egy Kamcsatkai turat azert meg kell szervezni es legalabb 6 embernek jo reszt vennie.

  Most vagyok azon a ponton, hogy elutazom az Egyesült Arab Emiratusokba. Probalom tegnap ota kideriteni a vizum ügyintezest. Ha minden jol megy, akkor en a hetvegen elindulok, bar a helyzet allasa szerint, a vizum kerdeses lehet. Nem tudom milyen gyors az ügyintezes. Ott berlek egy kocsit, a többit meg meglatom. Ha van kedved, nagyon örülnek egy utitarsnak.

  #360761 Hozzászólás

  Kata

  Dalmanak

  Szia Dalma!
  Engem Kamcsatka érdekelne! Vagy ha az Neked nagyon nem akkor Afrika (ott bármi jöhet). 29 éves vagyok és oroszul angolul beszélek. Amugy ha nem titok Te mit csinálsz kint Moszkvában?

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: November 1 – 2 het valahova
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.