Novemberben a nyárba, tenger + döglés

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Novemberben a nyárba, tenger + döglés

 • Indította
  Témakör
 • #53430 Hozzászólás

  Megfutom szokásos éves körömet, hogy elmondhassam: megtettem :-) Útitársat keresek (nem mindenáron). Novemberben a nyárba, tenger mellé, pihenni, két hétre. Önálló, (független) határozott, alkalmazkodóképes, pihenni akaró (és tudó), életrevaló nő vagy férfi a keresett egyén.

  Gyengébbek kedvéért, az útitárs (Nekem) nem egyenlő az ágybetéttel, és nem finanszírozom senkinek semmilyen ellenszolgáltatását sem, mivel nem tartok rá igényt. Ha mindazok megsértődtek, akiket az előző mondat érint, a többiek – ha gondolják – jelentkezhetnek :-)

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #457469 Hozzászólás

  Lamina

  Hello Petri,
  én egy, szintén 52éves nöies nő vagyok, formás és igényes,diplomás .Mennék nyaralni veled a tenger partra. Én se birom azokat a nőket akik kitartattják magukat ,egy nőnek legyen önézete és tartása. Azonban ,ha kissebb ajándékokat kedvességből felajál egy férfi a nők örülnek és elfogadják . Ileyn lehet étkezés vagy pár nap szállás vagy kissebb ajándékok. Méreteim 164/68. Nöies fiatalos vagyok , mondhatom hogy még sokkal fiatalabb férfiak a mai napig meg néznek. Kölcsönös szinpátia alapján bármi lehetséges!!! VIdám szórakoztató hölgy vagyok aki csinos is.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Novemberben a nyárba, tenger + döglés
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.