Nõvérekedni az USA-ban

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka Nõvérekedni az USA-ban

 • Indította
  Témakör
 • #32190 Hozzászólás

  Szilvia

  Hello!
  Ha valakinek van nõvér ismerõse aki, itt dolgozik az USA-ban, vagy van valamilyen információja arról, hogy hogyan lehetne itt kint nõvérként dolgozni, s ezt az infot megosztaná velem, azt nagyon megköszönném. Meg azt is ha valakinek sikerült itt kint nõvérkedni és leírná, hogy ezt hogyan lehet véghez vinni.
  Elõre is köszi, mindenért

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #337547 Hozzászólás

  Szilvia

  Eddig semmi

  Sziasztok!

  Sajna eddig Én sem jutottam semmire, de beszéltem valakivel, aki hátha nektek tud segíteni, itt az email cime: HUNOR BLASKO -bhunor@cox.net– Õ olyan nõvéreket keres ide az USA-ban akinek van H1-es vízuma, vagy még érvényes itt tartózkodása és beszél angolul. Probáljatok meg írni neki és kérjetek tõle infot, segít ha tud. Egyenlõre ennyi, ha tudtok valamit írjatok…..Üdv mindenkinek

  #337546 Hozzászólás

  Sziasztok

  engem is erdekelne

  irjatok ha tudtok valami biztosat: aliz33@freemail.hu

  #337545 Hozzászólás

  Erika

  En is eppen

  ez utan kutatok. Eddig meg nem sokra jutottam. Annyit sikerult kideritenem, hogy legalabb kozepfoku nyelvvizsga kell hozza es szakmai minosito vizsgat kell tenni. De, hogy pontosan mi a folyamata, meddig tart, mennyibe kerul, meg nem tudom. Tenyleg nagyon jo lenne, ha ide irnanak olyanok, akik mar ezeken tul vannak es megosztanak velunk a tapasztalataikat. Barmilyen pici segitsegnek orulnek en is!
  Szilvi, te eddig mire jutottal? Legyszi ird meg! Koszi
  Erika

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Nõvérekedni az USA-ban
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.