Nowy Targ-i Piac (Lengyelország)

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa Nowy Targ-i Piac (Lengyelország)

 • Ennek a témakörnek tartalma 36 hozzászólás, 11 résztvevő. Utolsó frissítés:  Erika 4 hete, 1 nap telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #8054 Hozzászólás

  A Nowy Targ-ban tartott piac után érdeklödöm és szeretnék
  információkat kapni.
  Pl. milyen napon van és milyen jellegû áruk kaphatok.

  Köszi
  Zoli

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 36
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #462250 Hozzászólás

  Erika

  Érdeklődnék. hogy a hol tudok Nowy Targ-i piac környékén április 21-én szombat éjszakára olcsó és jó szállást 2 személy részére.
  Köszönöm a segítséget!

  #462242 Hozzászólás

  Judit

  Nowy targ piac

  Tudna valaki pontos címet küldeni, vagy gps koordinátát, és milyen napokon van nyitva? Szombaton gondolom van?

  #462194 Hozzászólás

  Júlia

  Gps koordináták

  Sziasztok. Azzal a kérdéssel fordukok hozzátok, hogy esetleg GPS koordinátákat, vagy egy pontos címet tudnátok megadni a nowy targ-i piacnak. Nagy tételben szeretnék vásárolni. Előre is köszi

  #460463 Hozzászólás

  Cserép Csaba

  Minden is van szuper árakon

  Sziasztok,

  Mi már immár 8 éve évente legalább 2 alkalommal kijárunk nowy targba a piacra. Most már az új helyén ami teljesen kultúrált és időjárástől független helyen van és jól járható és áttekinthető lett. :) Előtte kicsit az ártér jellegéből adódóan kisebb esők esetén hatalmas tócsák és közlekedést nehezítő helyzetek akadtak. Most már térkő és rendezett sorokban az árusító standok.

  Mi úgy tapasztaltuk és ezek szerint is járunk el. Reggel 9 kor érkezünk a piacra, akkor felmérjük hol mi és mennyibe kerül. A Piac délután 2 ig tart. Feltérképezés után kb 11 óra magasságában nekiállunk keményen alkudozni. Reggel még nem engednek és ilyenkor nem lehet jó üzleteket csinálni.
  Pofátlanul lehet alkudozni és ha látják az elszántságot akkor belemennek az üzletbe.
  Oroszul vagy Németül ( angolt nem sokan beszélik) ha egyéb nyelveken sem sikerül zöld ágra vergődni akkor jön a papír és a toll :)
  Mi eurót és zloty-t is viszünk mert célszerű mindkét árat megkérdezni, mert van ami euróban olcsóbb. Kicsit számolgatós de megéri számolgatni mert így is nyerhetünk az üzleteken :)
  Például amiket mi eddig vásároltunk kint
  Irha kabát dzseki készítőtől vettük és itthon egy pont ilyen 128000 ért volt a legjobb áron és átszámítva 42000 ft ért sikerült megkaparintani.
  Három részes férfi selyem öltöny ami itthon szaküzletben 59000 ért kereste gazdáját én 16000 ért vettem meg 30000 helyett. És még belealkudtam egy hozzá való nyakkendőt is :)
  Bútorok amik nem ezek a préselt pozdorja szarok, hanem rendes tömör fa bútorok.
  Komplett konyha bútor és nappali ülőgarnitúra 1600 euró 308 ft os árfolyamon itthon csak a konyhabútort az pozdorja verziót kínálták ennyiért :)
  Házhoz is hozták :)
  Az ilyen bútorok egy teherautón vannak felpakolva és valóban úgy néz ki mint ha egy igazi konyhába lenne az ember teljesen igényes megnézhető kipróbálható, már már bemutató termi jellege van a dolognak.
  Nagyon sok teherkocsi van felsorakozva különböző gyártó bútoraival és mindbe berendezve egy vagy kettő konyha és más egyéb helyiségnek megfelelő bútorzattal.

  Aki nem szégyenlős és felfér az arcára az pofátlanul alkudozhat, ugyanis úgy se fogsz még egyzser az illetővel találkozni még ha meg is haragszik miatta :)
  De ha látja hogy kitartóan tartod az árat akkor engedni fog és nem akarja hogy rajta maradjon a portéka.
  Élelmiszereket csak boltban vásároltunk eddig, mert a piac jellegéből kifolyólag azt nem találtuk túl bizalom gerjesztőnek :)
  De ez kinek hogy :)
  Eddig amiket elterveztünk bőr és más egyéb termékeket lakberendezési és más szerszám meg miegymást mindent megtudtunk venni jelentősebben kedvező áron és jobb minőségben mint itthon.
  Kifejezetten szeretünk kint vásárolni.
  Remélem hasznos információkat tudtam adni.
  Bárkinek kérdése lenne szívesen válaszolok neki
  Írjon nyugodtan a cserepcsabi@gmail.com email címre.

  #458562 Hozzászólás

  Szabolcs

  Hol? Lengyelországban?
  Csak Budapesten tudok: http://www.orias-shop.hu

  #458561 Hozzászólás

  Erika

  Extra méretű ruhára lenne szükségem,melyik piacra menjek?

  #457334 Hozzászólás

  Sisi

  Hali, megtudnatok nekem mondani, hogy ha vasarnap jun. 8-an lengyelben unnep van, attol meg szombaton lesz piac? Koszi

  #456869 Hozzászólás

  fotos2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Mit lehet ott kapni?

  Szia!
  Érdekelne, hogy miket lehet ott kapni egyáltalán? Csak ennivalót vagy mást is? Új vagy használt dolgokat? (Én még nem hallottam erről a piacról.)

  #456866 Hozzászólás

  Szanyi Tamás

  t.szanyi71@gmail.com

  Most voltunk a hétvégén a családdal a piacon,de bármit kérdeztünk minden annyiba került mint Magyarországon vagy még drágább. Haza jöttünk 2kg vajkaramellával és 0.5kg füstöltsajtal,de legalább szép tájakon kirándultunk.

  #456793 Hozzászólás

  Csongi

  Műanyag bejárati ajtó

  Sziasztok! Érdeklődni szeretnék,hogy valaki nem tudja-e,hogy a Nowy Targ-i piacon új műanyag bejárati ajtók milyen árban vannak.?

  #115173 Hozzászólás

  pákó

  mindenki

  Hali: Mink tegnap voltunk Nowy Targ-ba a piacon,, és aki elindul oda a lengyel határ után a 49-es úton menjen mert az jobb .. mi mindent megkaptunk ami kellett.

  #115172 Hozzászólás

  pákó

  roby752

  Hali.. Elõbb indulj el Nowy Targ-i piacra ott tutkeráj hogy találsz valamit ami neked kell,, ezt onnan tudom hogy amikor mink voltunk ott szinte mindent megkaptunk amit kerestünk és alkudni KÖTELEZÕ: Lehet fizetni.. forint- euró…/ amikor mink voltunk itt még korona volt és az kellett ott nem a zloty…/.
  Ennyit tudtam segiteni…Hali

  #115171 Hozzászólás

  Kossik Robert
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  roby752@freemail.hu

  Sziasztok!
  Érdeklõdni szeretnék,hogy tudna nekem valaki segiteni abban,hogy Én nagy tételben szeretnék gyerekruhát venni.Merrefele menjek?Köszi elõre is a segitséget.

  #115170 Hozzászólás

  Lambert

  Jablonkai piac

  Jablonkán szerdán és pénteken van piac ? Ki tudja ezt pontosan , mert nekem csak a szerdát emlitették amikor ott voltam novemberben . Én csak a szerdairól tudok . Jablonkán van egy nagyon jó BRW-MEBLE bútoráruház a szlovákiai oldalról a falu elején van , bent egy udvarban ahol a parketától a kertészboltig a lakásberendezés az épitkezési anyagig minden van . Már több mindent vásároltam ott nagyon kedvesek és az áraik is pompásak . Csak zlotyban lehet fizetni .

  #115169 Hozzászólás

  Info a piacról

  Sziasztok!

  Érdekelne a piac pontosabb helye (cím, esetleg GPS ko.)és friss tapasztalatok, akár mail-ben is.Címem: almerakukacfreemailponthu

  Elõre is köszönöm!

  #115168 Hozzászólás

  dalcse
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  piac

  Sziasztok!

  Tudnátok-e segíteni abban, hogyha Lengyelországból élõ virágot valamint kiegészítõket, pl: vázákat szeretnék nagy tételben behozni, merre induljak?

  #115167 Hozzászólás

  Jablonkai piac

  Jablonkán szerdán van piac, és mindent lehet kapni.

  Jó utat!

  #115166 Hozzászólás

  Lívia

  bútorok

  Sziasztok!

  Én bútorokat szeretnék vásárolni Lengyelországban!Úgy hallottam,hogy ott sokkal olcsóbbak mint itthon.Tudnátok nekem segíteni,hogy hová érdemes elmenni és mikor?
  Köszi

  #115165 Hozzászólás

  Klára

  Piac

  A Jablonka-i piac szerdán és pénteken, a Nowy Trag-i csütörtökön és szombaton van. Ha gondolkodsz és több mindent akarsz vásárolni, pénteken körunézel Jablonkán, szombaton pedig Targon .Már 1500 Ft-ért kapsz magánházaknál meleg szobát. Lerakod a cuccaid és uccu neki, ujra vásárolhatsz. Nem kell mint a málhásszamár járnod, kelned.Csak jotanács, évek ota tavasszal és összel elmegyünk. Este kimegyünk vacsorázni, ami szintén nem draga. Körülnézni sem árt. Sok szép, régi épület, templom van. Sziasztok, Klára Szlovákia déli csücskéböl.

  #115164 Hozzászólás

  Klára

  Piac

  A Jablonka-i piac szerdán és pénteken, a Nowy Trag-i csütörtökön és szombaton van. Ha gondolkodsz és több mindent akarsz vásárolni, pénteken körunézl Jablonká, szombaton pedig Targon .Már 1500 Ft-ért kapsz magánzázaknál meleg szobát. Lerakod acuccaid és uccu neki ujra vásarolhatsz. Nem kell mint a málhásszamár járnod, kelned.Csak jotanács, évek ota tavasszal és összel, elmegyünk. Este kimegyünk vacsorázni, ami szintén nem draga. körülnézni sem árt. Sok szép, régi épület, templom va. Sziasztok, Klára Szlovákia déli csücskéböl.

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 36
Hozzászólás: Nowy Targ-i Piac (Lengyelország)
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.