NY és LI – munkalehetõség?

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok NY és LI – munkalehetõség?

 • Indította
  Témakör
 • #19776 Hozzászólás

  Gabor

  Hello Lista Ereje,

  Sok szabadidovel es kocsival munkat keresek New York Cityben és Long Island környékén jó angolnyelv-tudással hosszú távon hétvégi elfoglaltsággal is.

  Ajánlatokat az alábbi elérhetõségekre várok:

  g19760711@freemail.hu vagy a 646.258.5655 (Feb.12-utan)számon.

  Gabor

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #204856 Hozzászólás

  cica

  Jo tanacs

  Itt senki nem fog neked segiteni. Akik olvassak ezt a hirdetest altalaban maguk is munkat keresnek. Probald ezt:www.craigslist.com

  #204855 Hozzászólás

  doki

  xman koocsog

  szivesen csinalok neked egy free beontest ,hogy mikor a gorilla ekel ne legyen belsaros a nemiszerve.de kis mucsai felhulye vagy te.

  #204854 Hozzászólás

  Xman

  Gabor

  Menj a zooba gorillakat baszni. Angol nyelvtudas se kell eleg ha a magyar nyelvedet hasznalod es azzal szopod le az apad faszat! Kooooooooooooocsooooooooooooggggggggggggggggg!

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: NY és LI – munkalehetõség?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.