Nyaralás Vitorláson Görögországban

Kezdőlap utazas.com Fórum Vizi sportok, búvárkodás Nyaralás Vitorláson Görögországban

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #7492 Hozzászólás

  Idén különleges nyaralásban lehet részed, egy klasszikus fa vitorláson a Jón tengeren Korfu, Görögország partjainál. A hajón kényelmesen napozhatsz, fürdõzhetsz vagy a rendelkezésedre álló szörf és kite valamelyikét vízre téve szelheted a tenger hullámait, vagy élvezheted a kötélvontázást, sziklamászást. A fedélzeten kiveheted részed a tengerész feladatokból – vitorlabontás, kormányzás, navigáció,… Esténként függõágyban ringatózva nézheted a naplementét. Másnap új szigeten kikötve pipás búvárfelszereléssel úszhatsz együtt a halakkal vagy egy festõi kikötõ nyüzsgõ életét szemlélheted. Lakatlan öbölbe kikötve grillezhetsz, egy finom bort kortyolgatva a teljes kikapcsolódás nyugalmával. Vitorlázás közben a természet által létrehozott, a Földközi tenger egyik leggyönyörûbb és legcsendesebb szegletét szemlélheted, ami leginkább a Karib-szigetek szépségére emlékeztet.

  A Hajó vörösfenyõbõl épült 18 méter hosszú és 6 méter széles jól felszerelt kalandhajó, súlya 30 tonna, az összes vitorla területe 210 négyzetméter, szélcsendben pedig egy 160 lóerõs, ötliteres motor hajtja, mely korábban egy amerikai tankban dübörgött. Páratlan szépséggel ácsolt belsõvel és nagy élettérrel rendelkezik, 2 három- és 1 kétszemélyes kabin valamint egy franciaágyas szalon szolgálja az utasok kényelmes elhelyezését. A higiéniai igényeket 3 fürdõszoba szolgálja ki, a gasztronómiai igényeket pedig egy jól felszerelt konyha jégszekrénnyel, gázfõzõlappal, koktél shaker-rel. A zenei élményeket egy mp3 lejátszásra is képes hifi sztereó berendezés szolgáltatja, melyen a kedvenc számaidat hallgathatod.

  Magyar kapitány, matróz gondoskodik a gondtalan kikapcsolodásodról.

  http://www.vitorlasnyar.hu

Hozzászólás: Nyaralás Vitorláson Görögországban
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.