Nyaralni szeretnek,női utitarsat keresek

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Nyaralni szeretnek,női utitarsat keresek

 • Indította
  Témakör
 • #459694 Hozzászólás

  Balazs

  Sziasztok. Szeretnek kimozdulni ahetkoznapok fogsagabol. Nyitott vagyok szinte mindenfele utazasra.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #459779 Hozzászólás

  Ákos

  utazás

  sziasztok.augusztus végén szeretnék én is görögbe utazni.zakynthos vagy lefkada az uticél.de egyedül nincs kedvem utitársat keresnék.

  #459778 Hozzászólás

  Catina
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Chill2

  Szia Balázs!

  Milyen időpontra, célállomásra és korosztályra gondoltál?
  Pihenés, lazulás, gőzkieresztés céljából szeretnék valami klassz tengerparti helyre elrepülni aug. 3. hetében (vagy kicsit előtte). A társaság miatt, ill. az egyágyas felár elkerülése érdekében (is) keresek egy útitársat önköltségi alapon. (Nem eszkortot, és én sem vagyok az :)
  Már nézelődtem, és jövő pénteki indulással találtam egy görög repülős utat (http://www.ibusz.hu/kulfoldi-utazasok/gorogorszag/zakinthos/tsilivi/christina-apartmanhaz.html?dstart=2016.%2008.%2012.&vehicle%5B%5D=2) – természetesen más, hasonló ajánlat is érdekel.

  Kriszta

  P.S.: Remélem, még aktuális…

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Nyaralni szeretnek,női utitarsat keresek
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.