Nyaralóház 8 fõre Balatonmárián kiadó

Kezdőlap utazas.com Fórum Szállás Magyarországon Nyaralóház 8 fõre Balatonmárián kiadó

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #6926 Hozzászólás

  Balaton Travel
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Kétszintes tágas, kényelmes nyaralóház 8 fõ részére. Alsószint: 2 db kétágyas hálószoba, amerikai típusú nappali SAT-TV-vel, étkezõsarokkal, jól felszerelt konyha, zuhanyzós fürdõ WC-vel. 2 nagy terasz kerti bútorral. Felsõszint: 2 db kétágyas erkélyes hálószoba, amerikai típusú nappali ülõgarnitúrával, étkezõsarokkal, sarokkádas fürdõ, külön WC. Parkolás a szépen gondozott udvarban. Távolságok: Strand: 500 m, étterem: 500 m, bevásárlási lehetõség: 200 m. A tulajdonos nem lakik itt. Kutya nem megengedett. A ház elõ – és utószezoni heti ára: 156.240,- Ft, fõszezoni ára: 165.760,- Ft. ÜDÜLÉSI CSEKKET ÉS A VITAMIN EGÉSZSÉGPÉNZTÁR UTALVÁNYAIT ELFOGADJUK!

  Tekintse meg honlapunkon további ajánlatunkat is, ahol minden szálláshelyrõl belsõ fotókat is talál és a foglaltsági kalendáriumon ellenõrizheti, hogy az Ön által kiválasztott ház szabad-e még: http://www.balatontravel.hu

Hozzászólás: Nyaralóház 8 fõre Balatonmárián kiadó
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.