Nyari ejjeli program: furdes

Kezdőlap utazas.com Fórum Magyarország Nyari ejjeli program: furdes

 • Indította
  Témakör
 • #27180 Hozzászólás

  Keresztesi

  Budapestrol fel lehet ugrani a Szentendrenel levo Papp szigetre, ahol van egy strand. Ide be lehet menni vagy maszni este, zaras utan, kabinosnak adni egy kis let, es zavartalanul lehet furdeni a nyari csendes ejszakaban. Egy baja van, hogy nincsen termalviz helyben. Ha tud valaki ilyesmit mashol, kerem irja meg. Pl. mi van a Nagykatan levo starnddal: van termalviz es lefizetheto kabinos?

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #311478 Hozzászólás

  erica

  ejszakai termalfurdo

  Sziasztok, Mar regebben is hallottam rola, de csak most jartam a demjeni termalfurdonel. A hely klassz, regebben meg jobb lehetett, mert akkor szabad furdo volt es nem volt beepitve. Abszolut meleg, termalviz es ejszaka is nyitva van. Allitolag ejszaka eleg nagy duhajkodasok szoktak lenni, mert Eger kozel van es kijarnak oda a fiatalok… De egyszer erdemes kiprobalni. Nem tudom, hogy egesz evben nyitva van-e, de ha igen klassz lehet a gozolgo meleg vizben ulni amikor kinn ho van korulotted. Kozel nincs Budapesthez, de akkor mar egybe lehet kotni a szepasszonyvolgy latogatassal… :)

  #311477 Hozzászólás

  zsa

  Tapiosztmarton

  Szija.
  A nagykatai strandot nem ismerem, de onnan par km-re van a tapioszentmartoni strand, ahol van jo meleg viz, es 4 medence. Kicsi, de eleg jo szerintem.
  Viszont van ejszakai or, ugyhogy csak nappalra ajanlom.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Nyari ejjeli program: furdes
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.