Nyarlj velünk!

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Nyarlj velünk!

 • Indította
  Témakör
 • #10396 Hozzászólás

  Ha szeretnél egy hétig három fiatal fiúval hajózni egy luxushajón október elején, és belevaló lánynak érzed magad, írj! Angol tudás elõny!

  Robi

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #132510 Hozzászólás

  te kis hamis

  Ordogi vallalkozas ez-incselkedes az ordoggel…

  Hallottam en mar ilyen turakrol, de sajnos nagyon szomorua nvegzodtek. En csak ovni tudnek minden lanyt emmen fajta tevutraterestol, illetve annak gondolatanak kiformalodasatol. De azonban velemenyem szerint manapsag lanyai vannak amollyan epeszuek, hogy ovaintik magukat a baj lehetseges kialakulasatol. alaszolgalja!

  #132509 Hozzászólás

  Az ördög ügyvédje

  te kis hamis?!

  És mégis mivel csapta be szegény lányokat szerinted?
  Aki ilyen hirdetésre jelentkezik, nyilván tudja mire számítson. Ennek ellenére vannak és lesznek is mindig lányok akik ezt bevállalják.

  #132508 Hozzászólás

  te kis hamis

  Csak ovatosan lanyok!

  Hi. Amugy ti hogy gondoljatok, hogy csak igy becsaphattok lanyokat? “Belevalo lanynka erzed magad”? Hat persze, hogy csak a szexre menne ki a dolog mi. Nagyon szomoru, hogy nincs senkitek, ha annyira fiatalok vagytok. Nem szeretnek megegyszermeglatni ilyen felhaborito es buta hirdetest itt! Vegeztem! Alaszolgalja!

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Nyarlj velünk!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.