NYC-ben kiadó szobát keresünk

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika NYC-ben kiadó szobát keresünk

 • Indította
  Témakör
 • #17373 Hozzászólás

  macko
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  két huszonéves fiatalember keres kiadó szobát nyc-ben, lehetõleg közel jamaicahoz, de más is szóba jöhet. okt22-tõl kezdõdõen, hosszú távra. a craigslist stb oldalakat ismerem, még mielõtt valaki odairányitana :)) we’re non smokin and easy to get along with :)

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #174798 Hozzászólás

  macko
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Zed,

  küldtem egy mailt egykét napja, jo lenne ha válaszolnál

  #174797 Hozzászólás

  zseblámpa ;-)

  Minden tudás alapja az inglis lengvidzs és a net. A gyengébbek ezt nemtudják. Az igaz hogy van rajt sok hülyeség viszont azt hamar lehet bizonyitani. A munka, lakás és élet ott van a net-en csak pár kattintás. Vannak akik szeretnek okoskodni velem, pedig tõlem csak szophatnak.

  http://www.forbes.com/2003/01/31/cx_da_0131topnews.html

  For people who read news on the Internet, most probably know that the information on a newspaper Web site is the same information as that printed in the newspaper. Some Web sites have “original content” that appears nowhere else. Others–such as Forbes.com–combine original and “repurposed” content. Is the original stuff less “reliable” or “accurate” or “reliable and accurate” (as UCLA puts it) than the stuff that also appears in print or on TV? That’s a hard question. We think the answer is no, but we’re only 53% sure.

  #174796 Hozzászólás

  hihi ;-)

  A szobárol, munkárol és az életröl az amcsiknak van a legjobb infojuk a net-en. Azok akik gyengék az inglis lengvidzsben mindent az utazás forumon keresnek.

  #174795 Hozzászólás

  Hej

  akad egy szobam jackson heightsban/ben nem tom:) nem tom akartok e ketten egyutt lenni elegge nagy a szoba meg hogy menny is a hosszutav. kabel meg on demand meg net meg xbox meg minden van:D LOL
  en 22 lanyzo. dobj egy mailt nekem.
  hoblestiger@yahoo.co.uk

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: NYC-ben kiadó szobát keresünk
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.