Nyelviskolat keresek Manhattan-ben

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika Nyelviskolat keresek Manhattan-ben

 • Indította
  Témakör
 • #17807 Hozzászólás

  Muhi Maria

  Nyelvskolat keresek Manhatten-ben, de nem a diakvizum miatt erdeke, hanem mert szeretnek vegre rendesen megtanulni angolul.
  Ezt csak azert tettem hozza, mert ha lehet valami nem tul draga suli lenne jo. Ha valaki tudna esetleg ajanlani valamit az igen jo lenne.
  Koszonom.

  Muhi Maria

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #177966 Hozzászólás

  Muhi Maria

  Voltam

  Es le is dobbentem az arakon. De lehet, hogy nem voltam eleg kitarto a keresesben. Egy picit(!) lusta is vagyok.
  De epp tegnap voltam a Pace University-n ami nem annyira draga (6 het 400 dollar).
  Vagy ki tudja..

  #177965 Hozzászólás

  ajdksajf

  Mari

  Na, igen. en is hasonlokat hallottam rola, szoval, ha tenyleg jot akarsz, akkor menj egy college-ba, szinte mindegyikben van. A website-jukon vagy szemelyesen kaphatsz infot ezekrol.

  #177964 Hozzászólás

  Muhi Maria

  Tudom-tudom

  Koszi szepen, errol mar en is hallottam de leginkabb rosszat, ugy ertem, hogy ismeroseim nagyresze nem tartja tul szinvonalasnak az oktatast ezen a helyen.
  De azert koszi.

  #177963 Hozzászólás

  hlarkhn

  Penn Plaza

  A Penn Station – Madison Square Garden fobejarataval szemben, a 7. Ave masik oldalan van a Pennsylvania Hotel, bemegy es a foldszinten eligazitanak pontosan. Csak kerdezz a Language School-rol. Amugy a jobb oldalon egy kisebb folyosonal a lift egyenes odavisz.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Nyelviskolat keresek Manhattan-ben
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.