Nyitott repülõjegy?

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika Nyitott repülõjegy?

 • Indította
  Témakör
 • #17570 Hozzászólás

  montana

  Üdv mindenkinek! Az iránt érdeklõdök, hogy mennyire gyanús a repülõréri officereknek belépéskor, hogy a visszaút dátuma módosítható? Látszik ez egyáltalán repülõjegyen? Mert gondolom ha észreveszik, az elgondolkoztatja egy kicsit õket (bár nekem nincsenek illegális kinttartózkodási szándékaim)
  Szóval ötleteket és esetleges tapasztalatokat várok, ha van

  Kössz!

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #175908 Hozzászólás

  SzK

  nyitott jegy

  egy utazassal kapcsolatos konyvnek volt egy peldaja. Europai gyerekek az egyesult allamokba mentek nyitott jeggyel es azt gondolva hogy nehany honappal kesobb mennek haza. Amikor bementek egy irodaba erdeklodni a vissza utukkal kapcsolatban azt a valaszt kaptak hogy vagy nehany hettel az odaerkezes utan kell vissza menniuk, vagy a legkozelebbi nyitott ules az o tipusu jegyukkel csak messze az utan volt amikor amikorra haza kellet volna menniuk. Igy a vakaciojuk nagyon rovidre sikerult. A konyv iroja azt tanacsolta hogy mindig legyen lefoglalt ulesed abban az idotartamban amikor valoszinuleg vissza utaznal- azt szinte mindig meg birod valtoztatni kesobb, de kulomben hoppon maradhatsz.

  Jo utat!

  #175907 Hozzászólás

  montana

  Kössz

  Igen, a jegy odaútja fix, visszafele meg kitolható x összegért 1 évig

  #175906 Hozzászólás

  Ticket agent

  A legtöbb

  eladott jegy (kb 80%) visszaútja módosítható, tehát ez nem lesz gyanús. A másik kérdés: igen, a repjegyek nagyobb részén esetleg látszik a módosítás lehetõsége(rbkg fee USD 125), vagy valami hansonló rövidített szöveg, a bal felsõ sarokban.
  A félreértés elkerülése végett: a módosítható jegy nem egyenlõ nyitott jeggyel. Open ticket kb 5ször annyiba kerül, mint egy normál jegy.

  De a lényeg: ez nem lesz gyanús, menj nyugodtan.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Nyitott repülõjegy?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.