Nyugat-Európába régi személyivel

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Nyugat-Európába régi személyivel

 • Indította
  Témakör
 • #14460 Hozzászólás

  Régi típusú személyim van /20 éves/ udok-e vele Ausztria, Olasz-, Francia-? Spanyol- és Németországba autóbusszal utazni.

10 hozzászólás megtekintése - 1-10 / 10
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #153950 Hozzászólás

  Eszter

  nekem nem volt gond…

  Én egy hónapja utaztam régi személyivel – elfogadták (bár, furcsán megnézegették) a pozsonyi, frankfurti és santiago de compostela-i reptéren egyaránt…Csak azt nézik, hogy a lejárat nem lehet fél éven belüli…

  #153949 Hozzászólás

  regi

  vagy uj

  proba szerencse
  Szerintem nem tudsz, es teljesen felesleges hogy minden hatarnal ragd a kormodet. Csinaltass ujat, de a legtutibb az utlevel, kerd 10 evre, megeri!

  #153948 Hozzászólás

  Robi

  en azert

  megis elkerulnem az effajta kellemetlenseget, nem hiszem hogy olyan nagy ugy ujat csinaltatni.

  #153947 Hozzászólás

  infoka
  #153946 Hozzászólás

  zsani

  A férjem kb, 3 évvel ezelött regi személyivel utazott. Mindenhol elfogadták (Fr.o., Németo., Sp.o.), még a kártyás fizetéshez is. Volt, ahol csodálkoztak, de problémát nem okozott.

  #153945 Hozzászólás

  gambler

  Jóska !

  Azért, mert az osztrák zsandárok tudatlanok, attól még nincs igazuk ! Ajánlom figyelemdbe a Külügyminisztérium honlapját !

  #153944 Hozzászólás

  Josef
  #153943 Hozzászólás

  gambler

  EU-n belül bárhova !

  Mo.-n érvényes dokumentummal, függetlenül a típusától utazhatsz !

  #153942 Hozzászólás

  Bill21
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Szerintem tudsz..

  Szia van errol már topic de inkább hivd fel a kulugyminiszteriumot 458 1000 es ott kerd a konzuli osztályt ok tutira tudják!!!Jo utat Bill.

  #153941 Hozzászólás

  En most

  kerdeztem meg a luton repteren angliaban, hogy a koronas cimeres szemelyimmel utazhatok-e, NO-volt a valasz, de eleg tanacstalanok voltak, szerintem kartyasra csereld le amilyen gyorsan csak lehet. Vagy csinaltass utlevelet, meg mindig az a tuti. Ezzel elkerulod a kellemetlensegeket.

10 hozzászólás megtekintése - 1-10 / 10
Hozzászólás: Nyugat-Európába régi személyivel
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.