Nyugati magyar orvosok

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok Nyugati magyar orvosok

 • Indította
  Témakör
 • #19480 Hozzászólás

  Hunor1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Kedves Mindenki,

  Simon Hunor vagyok, a nyugati magyar fórum, a MON (www.magyaronline.net/forum) tulajdonosa és szerkesztõje. Most fogtunk hozzá a nyugaton élõ magyar orvosok feltérképezéséhez, hogy megkeresve õket engedélyt kérjünk az elérhetõségük közlésére. Ezzel hasznos információt tudnánk nyújtani az olvasóink számára, akik gyakran keresnek meg bennünket a kérdéssel, hogy helybeli, magyarul beszélõ orvost, szakorvost keresnek.
  Ez ügyben kérném a segítségeteket, ha vannak itt a listán magyar orvosok, kérem, jelentkezzenek, vagy ha bárki ismer magyar orvost, küldje el az elérhetõségét, hogy felvehessük vele a kapcsolatot.
  Címem: szerkesztoseg@magyaronline.net
  Bármilyen töredék adat jó, ami alapján elérhetõ az illetõ, név, email, telefon, weboldal, munkahely/praxis címe stb.

  Segítségeteket elõre is köszönöm.

  Üdvözlettel,

  Simon Hunor
  http://www.magyaronline.net/forum

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Nyugati magyar orvosok
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.