Nyugati partról a keletire-tippek, tanácsok

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika Nyugati partról a keletire-tippek, tanácsok

 • Indította
  Témakör
 • #17421 Hozzászólás

  Sziasztok!

  Mi jelenleg Amerikában (New Jerseyben) dolgozó fiatalok vagyunk, és szeptemberben szeretnénk utazni egyet az Államok nyugati részén. Ami fontosabb a keleti parton, azt a szabadnapokon megnézzük. Az utazáson 4en vennénk részt. Arra gondoltunk, hogy Vegasba vagy Denverbe repülünk, aztán autót bérlünk. Az elõzõ hozzászólásokban már olvastam tippeket a bérlésrõl, inkább ahhoz szeretnék segítséget kérni hogy a nagyobb helyeken kívül, mint Vegas, Los Angeles, Grand Canyon, San Fransisco, Death Valley stb. mit érdemes még megnézni, milyen szállásokat ajánlotok illetve milyen útvonalat. Az utat egyébként kb 2 hetesre tervezzük, ennyire van idõnk…

  Elõre is köszi mindenkinek a segítséget!

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #174988 Hozzászólás

  Timi

  Nem tudom hogy adnak e berbe ezek http://www.nationalcar.com/ 25ev allattiaknak de az araiak jok, en ha tehetem mindig toluk berlek. Ezeknel Napi $35 extra ha a sofor nincs 25eves. Igy is kozel ezerdolarba kerul egy SUV Denveri atvetellel es Denveri leadassal. Ha nem ugyan ott adjatok le mint ahol felvettetek akkor bizony duplaja a berles, mivel nekik vissza kell utana juttatni a kocsit a kiindulasi allomasra.

  #174987 Hozzászólás

  mivel utazzunk…

  Köszi mindenkinek a tippeket, a weblapok meg nagyon jók! Csak most az a gondunk, hogy az autóbérlés kicsit több, mint amennyire számítottunk, mivel mindannyian 25 éven aluliak vagyunk és nem szeretnénk a kis nyári fizunk egészét “elverni” az utazásra. Szeretnénk 4en fejenként 1000-1200 dollárból kijönni. Nem tudtok esteleg valamilyen olcsó de kényelmes utazási eszközt ajánlani??

  #174986 Hozzászólás

  Timi

  Nezd meg ezeket a kepeket, van koztuk sok olyan ami az utvonalatokkal egyezik es erdekelhet.
  http://picasaweb.google.com/romesz.usa

  #174985 Hozzászólás

  Albi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Hali Krisz!

  A videót pl.Windows Movie Maker-ben vagy hasonló videószerkesztõ programban megszerkesztheted. A weblapba integrálása weblapkészítõ ,ill.szövegszerkesztõ programmal.
  Most tervezem a honlap továbbfejlesztését további menüpontokkal.Akinek vannak élménybeszámolói,fényképei hasonló amerikai utazással kapcsolatban azok itt megoszthatják másokkal. Remélem mielõbb, ahogy az idõm engedi.

  #174984 Hozzászólás

  Krisz
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Hello Albi

  Nagyon jó az oldalatok!Én is végigjártam egy hasonló utat 2005-ben és 2006-ban.Hogy lehet olyan kis videót csinálni a végére?

  #174983 Hozzászólás

  Albi
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  keleti partról a nyugatira

  Szia!

  2006-ban mi is végig jártuk a Florida-Los Angeles útvonalat és az ott készült élményekbõl csináltunk egy kis összefoglalót. Látogass el a http://www.miamix.extra.hu-ra, hátha találsz valami hasznos információt.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Nyugati partról a keletire-tippek, tanácsok
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.