NZ woodstock

 • Indította
  Témakör
 • #25262 Hozzászólás

  AKL

  hey barmok Ti Mo-n csak sirankozzatok meg nyavajogjatok mi meg rohogunk a nyomorult kerdesetieken:))))
  mi meg szorpizunk 1 kis bourbont es szarunk ratok!!!

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #298004 Hozzászólás

  Doki

  akl!

  Az hat:)))))foleg a jo zsiros balna csajokra:))

  #298003 Hozzászólás

  AKL

  Doki

  irigy vagy mi???:)))

  #298002 Hozzászólás

  Doki

  akl

  Biztos vagyok benne hogy tobb helyen megfordultam mint te te kis vesztes tipus.Tobbek kozott uj zelandon is voltam ahol te most a szart lapatolod.Itthon is egy senki voltal uj zelandon meg inkabb az vagy.Arrol ne nyissunk vitat ki recskazik a net elott.Lattam az uj zelandi eresztest.Bar az iq szerint valoszinuleg azok kozul sem tudnal felszedni senkit arrol nem is beszelve vogy ha a farkad egyenesen aranyos az iq szinteddel akkor nagy bajban lehetsz az agyban baratom.Mindenesetre amoba csipeszt hasznaljal:)))A kurvazast meg felejtsd el mert a takaritoi fizetesedbol orulj ha kenyerre tudsz kolteni te kis barom es kitudod fizetni a reszedet abbol a lakas berlesbol amit ahol rajtad kivul 8 an vagytok meg.Anyukadat meg azert nem szidom mert szegenykem holyere dolgozza magat magyarorszagon hogy kuldjon neked nemi aprot a tulelesedre.

  #298001 Hozzászólás

  AKL

  hey doki

  a jo csajok nem a trabidra meg a magyarodra buknak hanem a nemetre he legalabb is a balatonnal.. meg ne is juss messzebbre minta balaton vesztes baratom:)))) ja a balaton ami kiszarad lassan minggya beszarok a rohogestol! ja mauri not eletedben nem lattal meg mert a cigany kurvanal nem futja tobre te fasz! bar a mauri nok tenyleg 1 rakas szar.
  alj be a balcsiba bokaig es huzogasd a repad ahogy otthon szoktad a monitor a monitor elott az azsiai picsakra amit masok megkapnak ingyen1
  verd a faszod a balatonba ne hagyd ki anyadat sem!
  AKL a lexikalis tudas ne tovabbja

  #298000 Hozzászólás

  doki

  elgurult a gyogyszered?

  Mi van fiam elgurult a gyogyszered?Nem birod a maganyt Auckland-ben?Vagy mikozben takaritod a klotyokat honvagyad van?De szerintem csak egy egyszeru provokator vagy aki nem elegedett a sajat eletevel es masokban keresi a sajat hibait.Szerencsetlen.Mi meg ha jol kimulattuk magunkat a hulyesegeiden akkor lassan megyunk jo csajokat nezni a balatonra es nem a hideg szeles uj zelandi idoben a jol elhizott maori picsakat figyelgetni.:)))Bye -bye:))

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: NZ woodstock
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.