Olajarak a csillagos egben

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Olajarak a csillagos egben

 • Indította
  Témakör
 • #23202 Hozzászólás

  fetyka
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Nem hiszem el,hogy 3 napja 2.59$ volt 1 gallon,ma pedig 2.89$.Mit csinaljak?Gyalog nem jarhatok.Allitolag,nemsokara akar 100$ is lehet a nyersolaj hordonkenti ara,ami most “csak” 70$…

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 125
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #269766 Hozzászólás

  Roland

  egyetertek minden egyes betuvel a Balint reagalasaira.tokeletesen igazad van.
  Balint te nem mered magad vallalni ugyanazon a nevenmindig: latod ez jellemzo az egesz amerikai tarsadalomra

  #269765 Hozzászólás

  Én is

  elolvastam a cikket. http://www.stansberryonline.com/OIL/20060515-OIL-COL.asp?pcode=EOILG627&alias=200604OIL-49
  Itt nem lesz semmiféle egyensúlyozás. A vak is látja hogy az olaj ideje lejárt, helyét átveszi 1 vagy 2 a több mint 10 alternatív meghajtási módból. Mire az USA képes lesz kavicsból olajat sajtolni már nem is lesz benzinhajtású kocsi a földön, ha meg lesz betiltják nehogy London másik felét is ellepje a tenger. :D
  http://origo.hu/auto/technika/20060613challenge.html?pIdx=1

  #269764 Hozzászólás

  de quel
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hmmm

  mi az, hogy “engyensuyozas”?

  #269763 Hozzászólás

  ez nem

  “oil sand”,ez kozetben halmozodott fel,nem is az a lenyeg,hogy letezik,hanem a cikk szerint most kezdik kitermelni.Szerintetek ez merre fogja tepni a vilagot?Ha ez tenyleg igy van, itt megint nagy “egyensulyozas” jon a kovetkezo evekben.Mia hozzaszolas?

  #269762 Hozzászólás

  de quel
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Peternek

  Ez nem uj hir. Nezd meg Dixon (aki eppen az egyik Balint) errol ir 2005 szept. 11-en. Nem mintha o fedezte volna fel ezt, oil sand-rol mar reg tudnak.

  #269761 Hozzászólás

  hir

  …nos most,hogy szetteptetek egymast itt egy kis hir.
  “18-times as much oil as Iraq
  22-times as much oil as Iran
  364-times as much oil as Oman
  800-times as much oil as Syria

  One area on earth holds more oil than any other…

  You could even add together all the oil in the Middle East—and this one, secret reserve would still come out on top — 3-TIMES LARGER.

  But the biggest surprise is where this oil is located… and who’s about to drill it.”

  Click here for the full details…>>www.daily wealth.com<<

  Mivel a cikk hosszu leforditani,( angolul van),sajna de az angolosok elonyben…mit szoltok ehhez? Propaganda vagy valosag ?

  #269760 Hozzászólás

  Bármelyik is az igazi

  Bálint megint felsült. Lehullott a lepel, értelmetlen fogalmakkal vagdalózik azt színlelve h milyen okos, de mikor a “hülyegyerekek” rákérdeznek h mirõl beszél, csak hebeg és habog és pislog mint egy béka. Majd megvakarja a hónalját és elugrik egy távolabbi fára, elbújik a lombok közé ahonan már nem zavarja a világosság. Bálint barátunk olyan sötét hogy hozzá képest a néger fasza neoncsõ.

  #269759 Hozzászólás

  Bálint
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  zseblámpa ;)

  Majom-Bálint megint idedugta az orrát pedig hülyeségeivel állandóan felsül. Szájában a negro, kezében a banán és Mátészalka neki csak örök álom marad.

  It az az ész ami neki nincs és remélem ezzel segítettem.

  #269758 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hmm…;)

  Az evoluciót majmolóm már néked megválaszolta. Az mikot néked a szádba világitok. Életbölcsességeket is majmolóm intézi, mint minden fontosab dolgot itt a forumon. Elég szépen eltársalog önmagával Mátékszalkán.

  #269757 Hozzászólás

  Bálint

  2006 Jun 17, 22:23 kérdésemre egyszer várom a választ, de azt egyre türelmetlenebbül. Nekem te itt ne ekvivokáljál, arról beszélj amit kérdezek. Amcsi IQ-betyárok azért tartanak ott ahol mert feltesznek nekik egy komoly kérdést és nekik még mindig a negrón jár az eszük. Válaszolj valami értelmeset, de több értelme legyen mint azon mondandóidnak amikbõl az Életbölcsességek topikban egy ékes gyûjteményt találnak a Kedves Olvasók. Mi az evolúció?

  Bálint nem tudja a választ mert olyan sötét hogy a pitbull is mellé harap.

  #269756 Hozzászólás

  hipnotic
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Hm…

  Kérdésemet nem igazán Rolandhoz címeztem:)))

  #269755 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hmm…;)

  Rolci te olyan sötét vagy hogy majmolóm is elintéz téged. Felesleges hogy én téged állandóan oktassalak.

  #269754 Hozzászólás

  hipnotic
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Hm…

  Ez egy érdekes mutatvány, több topicban is szerepelt már. Ha valaki “olyan sötét, hogy világít a negro a szájában”, akkor minek a zseblámpa??? Ki a sötét?

  #269753 Hozzászólás

  Bálint
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Evollúció

  az, amikar a szádba világítok és észreveszed, hogy ott a negró. Remélem ezzel is seggítettem, de lehet hogy nem érted meg mert nem tartasz ott.

  #269752 Hozzászólás

  még mindig

  várunk

  #269751 Hozzászólás

  Mi az evolúció?

  Bálint, szívesen vennék egy rövid de lényegretörõ véleménnyilvánítást a részedrõl azt illetõen h te mit nevezel evolúciónak. Eddig én csak az önzõséget, a felelõtlenséget és a földi élet kiirtását véltem felfedezni az amerikaiak tetteiben. És biztosíthatlak: nem vagyok egyedül. De halljuk hogy mi az amit szerinted az amcsik eddig a bolygónkért tettek és aminek hosszútávú gyümölcsei vannak az egész emberiség számára nézve. Azt kérlek ne sorold ide h agymosással már legalább a saját állampolgáriknál elérték h azt higgyék h a pénz, a siker és a karrier = boldogság. Valami olyat említs kérlek amiben van erkölcs és érték. Ja hogy szerinted az evolúció az ezekrõl való lemondást jelenti hogy cserébe mások szemrebbenés nélküli eltiprása által sok sok lé keresésével 3 házimozi rendszer legyen a házban és olyan mobilokon keresztül tartsák a kapcsolatot a családtagok egymással amiken tévézhetsz is 2 hávárjú háni között? Bocs ezt elfelejtettem. Szerintem neked azért ennyire sarkos az elferdült gondolkodásod mert elfelejtetted mi az egyik legnagyobb érték az ember számára, ami mind a lelki nyugalom, biztonság, stb. alapja, mind pedig a társadalom epítõköve: a család. Van egy olyan sanda gyanúm h neked ilyen nincs. De ha lenne is, amcsiban az már nem sokat ér. Mindenki kefél mindenkivel, elfajzott állatok élnek arra, a civilizáció csak illúzió ami a felszínen lebeg, hogy ez alatt mi van valójában, azt a Catharina tornádó segítségével megtudta a világ. Állatok vagytok. Remélem Európa véletlenül sem lép ilyen “evolúciós” ösvényre. A nyugat-európaiak sem szentek, de félúton sem tartanak az elembertelenedés fele az amcsikhoz képest. Ezért vagyok még én is kint. Ha itt is olyan lenne a helyzet mint ott, hazamennék, ha otthon is, máshova, ahol még megtalálni a fajtámat. Csak a lelkileg gyengék és agyilag fejletlen betegek asszimilálódnak, ahogy fokozatosan megvakítja õket a “jólét”. Mesélj nekünk Bálint, mi az evolúció?

  #269750 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  hmm…;)

  Rolci lemászott a fárol, de lassan megy neki az evolucio.

  #269749 Hozzászólás

  hehe

  Európában már régóta megjött az emberek esze és rájöttek hogy hülye az aki benzinre veri el a fizetése felét. Az csak az araboknak jó, nem is kell dolgozniuk egész életükben. Akinek esze van hazaviszi a verdát és rádugja a töltõre mint a mobilt. Így egy töltés nem fog 10.000 Ft-ba (vagy 35 fontba, itt kissé drágább a benzin) kerülni. De örömmel hallom h a NASA is megtanult finggal tojást festeni, így lassan megkezdhetik a felzárkózást. De a hülyék csak akkor fognak észbe kapni mikor már annak rendje és módja szerint totálisan visszafordíthatatlanná tették a fajunk kipusztulását. Nyugat-Euban kicsit máshogy állnak a dolgok, pl. itt az emberek nem rasszisták, békésen élnek egymás mellett, ezért (is) jó a közbiztonság, nem kell a fekanegyedben (nem tévesztendõ össze a gettóval ami Amcsi találmány) félni h lepuffantanak. Itt foglalkoznak az emberek a környezetükkel és a jövõjükkel. Az ilyet úgy hívják hogy jóléti társadalom. Ez az amit az amerikai kontinensen sehol nem lehet megtalálni, esetleg Kanadában.
  Amcsik önzõk, nem adtak az emberiségnek soha semmit, csak a szenvedést garantálják gyermekeink számára. Háborúzgatáshoz, arabok megerõszakolásához, embertelen kínzásához, lemészárlásához értenek, hogy felsõbbrendûségüket önmaguk számára igazolják. Ebbõl még a németek is kinõttek fél évszázada. Amcsiknak el kellene kezdeni emberileg felnõni és megtanulni mit jelent az a szó h felelõsség.

  #269748 Hozzászólás

  Zs2

  Mo.on most mennyibe kerul 1 liter benzin?

  Itt a UK-ban ma 95 pence.

  #269747 Hozzászólás

  Bálint2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Realitás

  Kõolajkorszaknak majd akkor lessz vége mikor az amcsik azt eldöntik. Amcsiknak pedig még 100 évig van kõolajuk. A fuel cell és vele járó technologiákat (vizhajtásos motort) pedig az amcsik találták fel, (NASA) mikor még a holdra repültek. A világ csak cammog az amcsik mögött.

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 125
Hozzászólás: Olajarak a csillagos egben
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.