olaszország tengerpart

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa olaszország tengerpart

 • Indította
  Témakör
 • #13591 Hozzászólás

  ritin70

  Sziasztok! Szívesen vennék minden infót, ha valaki tudna segíteni,idén mennénk olaszországba Rosoline Maréba,de sajnos sem a neten sem az utazási irodában nem tudtak felvilágosítást adni, hogy milyen hely ez a Rosoline Mare.Az érdekelne milyen a vásárlási lehetõség,lehet e szorakózni,és hogy milyenek az apartmanok.Ha valaki tudna nekem ebben segíteni nagyon megköszöném.

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #149381 Hozzászólás

  Laci

  Rosolina Mare

  Hogy tetszett Rosolina Mare?

  #149380 Hozzászólás

  ritin70

  Lacinak

  Köszönöm szépen a választ!
  Ha eszembe jutna még valami majd irok én is.

  #149379 Hozzászólás

  Laci

  Ritin-nek

  Ahol mi voltunk, kávéfõzõ volt, mikro nem, de mint már írtam, 5 év eltelt. Mi 4 személyes apartbanban voltunk, a létszámhoz szükséges evõeszközök, tányérok, néhány serpenyõ, lábas, fazék, átlagosnak mondanám a felszerelést. Ha voltál már önellátó apartmanban, érted mire gondolok. A kocsi a ház elõtt parkolhatott, nem volt vele semmi gond. A 2 szupermarket áruválasztékától nem voltam elájulva, szerintem ha vásárolni akartok élelmiszer félét érdemesebb talán Padovában, vagy Chioggiában. Mi is Padovában vásároltunk.Az üdülõtelepen van nagy cipõbolt is, nagy leárazás volt, az olaszoknál én úgy tapasztaltam, hogy julius elején már indul a nyári nagy árleszállítás, 4 éve Triesztben legalábbis ezt tapasztaltuk, olcsón tudtunk egy-két jó cuccot venni. nem tudom, a garda tónál jártatok-e, ha nem, Sirmionét nagyon ajánlom, gyönyörû. Ha beugrik valami, majd jelentkezem.

  #149378 Hozzászólás

  ritin70

  Lacinak

  Szia!

  Köszönöm szépen a többi információt is,voltunk már mi is olaszországba a dugó amirõl beszélsz abba egyszer bele futottunk,így elszoktunk menni egy nappal elöbb.
  Azt szeretném még kérdezni ha jól emlékszem te is apartmanban laktál, hogy mennyire vannak felszerelve?Gondolok itt olyanokra mint kávéfõzõ,mikró edények,stb.
  Ha ezen kivül eszedbe jutt valami irhatsz mert minden nap megnézem a forúmot.
  Köszi mégegyszer!

  szia Ritin

  #149377 Hozzászólás

  Laci

  Ritin-nek

  Szia!
  Még eszembe jutott, hogy esténként piac volt, az este nem tévedés. Az egyik téren játszott 2 este egy zenekar, igazi olasz hangulat lett, olyan utcabál szerü alakult ki. Nem tudom merre jártatok eddig Olaszországban, ha még nem voltatok, ajánlom Padovát, kb 40 km, szép város. Voltunk Veronában és a Garda tónál Sirmione-ban, nagyon tetszett.Ha szombaton mentek kocsival, dugóra készüljetek, egy soksávos körforgalomban ágazik el az autópálya Trieszt és Velence felé, elõtte feltorlódott a forgalom, kb. 2 órát jelentett, ha jól emlékszem. Ha még eszembe jut valami, írok.

  #149376 Hozzászólás

  ritin70

  Lacinak Válasz

  Szia Laci!

  Nagyon szépen köszönöm a felvílágosítást és a jó tanácsot,szerintem megfogadom biztos megnézzük Chioggiát, ha olyan szép hely.Azért is választotuk ezt a helyet mert sok mindent meg lehet nézni a környékben.
  Nincs véletlenül olyan képed amit megnézhetnék Rosoline Maréról,mert a neten amit én találtam abból nem igazán derül ki , hogy milyen hely ez a Rosoline Mare.
  Mégegyszer köszi szépen a segítséged, örülök, hogy találtam végre egy olyan valakit aki járt már Rosoline Maréban,több forúmra irtam és te vagy a 2 -dik személy aki válaszoltál,de az elsõ is csak annyit irt hogy ö még nem is hallot Rosoline Maréról.

  Szia Ritin

  #149375 Hozzászólás

  Laci

  Rosolina Mare

  5 éve nyaraltunk Rosolina Mare-ben. 10 km homokos part, strandbelépõ nincs, de napágyért és ernyõért keményen fizetni kell. Nekünk szeptember elsõ hetében, ha jól emlékszem, 12€/nap volt a 2 napágy+ernyõ. Nem túl nagy üdülõtelep 2 supermarket-el, több pizzériával és fagyizókkal, továbbá a szokásos bazárokkal, strandfelszerelés üzletekkel. Éjszakai szórakozóhelyre (disco) nem emlékszem, ettõl persze még lehet, és 5 év eltelt. Mi utazási irodánál foglalt Joker apartmanban voltunk, meg voltunk vele elégedve. Aki csendes pihenésre vágyik, annak szerintem nem rossz hely. Ha oda mentek Chioggiába menjetek el, az óvárosa Velence turisták által kevésbé látogatott részéhez hasonlít, nagyon hangulatos. Chioggiából ment Velencébe hajó, reggel 9-kor indult és du. 5 órakor vissza, az út 2 óra, a retúrjegy akkor 10 €/fõ volt. Vedd számításba, hogy az üdülõfalu akkor volt kiépítés alatt, azóta biztos sok minden változott.

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
Hozzászólás: olaszország tengerpart
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.