olcsó jégcsavarok

 • Indította
  Témakör
 • #44204 Hozzászólás

  Zed

  Sziasztok! Az a helyzet, hogy lenne néhány jégcsavarom, amiket nem használok egyáltalán, és szeretnék megválni tõlük. 5 darab Irbis titán csavarról és egy spulnis, 22 cm -es Black Diamond csavarról lenne szó.

  Azért nem használom a titánokat, mert vannak helyette acél Black Diamondjaim, és meredek jégen azokat könnyebb betenni. A hosszú Black Diamondot pedig azért nem, mert annak idején voltam olyan hülye és hagytam magam rábeszélni, hogy kettõt vegyek belõle, és késöbb rájöttem, hogy két hosszú csavar teljesen felesleges. Ezt csak azért írom le, mert nehogy azt higgye valaki, hogy minõségi problémák miatt akarok megválni tõlük.

  A titán csavarok egyszer-kétszer voltak használva, mert hamar váltottam acélra. Az oroszoknál a csõ nincs megrepedve, a hegy nincs megkopva, a menet nincs kicsorbulva vagy megszakadva, tisztára új állapotban vannak. A Black Diamond pedig még jobb (de ez úgyis evidens:-) ) Tehát mindegyik teljesen újszerû állapotban van.

  A titán csavarok marha jók lehetnek azoknak, akik nem akarnak vízjeget mászni, hanem csak hegyek között, és gleccseren túrázni, mert nagyon könnyûek és aránylag könnyû õket betenni.

  A titánokat 3800-ért, a hosszú Black Diamondot 15000-ért vettem (utóbbit persze nem itthon). Mivel nem használom õket, és csak a szekrényben állnak (persze figyelembe véve azt, hogy ezek nem amortizálódnak, mint egy beülõ, vagy egy hátizsák), ezért az öt Irbist együtt (azokat külön-külön nem)11000-ért, az egy hosszú Black Diamondot pedig 9000-ért odaadom.

  Ha érdekel, írd le az e-mail címedet és majd visszaírok.

12 hozzászólás megtekintése - 1-12 / 12
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #423228 Hozzászólás

  Irbis jégcsavar

  Sziasztok!
  Vadi új Irbis jégcsavarok 3500-4000ft/db.
  Érdeklõdni lehet: tusnyikbela@freemail.hu

  #423227 Hozzászólás

  Berthos

  Köszönjük…

  … az info-t. ;-)
  Elsõsorban a Zed által felvetett ajánlathoz hasonló akciókra gondoltam.

  #423226 Hozzászólás

  Mountex

  közhírré tennénk

  hogy vannak fölösleges jégcsavarjaink, és jút mindenkinek:)))

  #423225 Hozzászólás

  Berthos

  jégcsavar

  Ha valakinek lenne még fölös jégcsavarja tegye közhírré…

  #423224 Hozzászólás

  Zed

  Hi mindenki:-))

  Az a helyzet, hogy tegnap délután találkoztam Realgreggel, és az összes jégcsavart megvette, úgyhogy sorry, ez most ennyi volt.

  #423223 Hozzászólás

  Zed

  sziasztok

  Bocs, nem voltam itthon, ezért nem válaszoltam. Realgreg írt elõször, és õ azt írta e-mailben, hogy mind érdekli, így övé az elsõbbség. Ez így korrekt. 27.-én találkozom vele, amelyiket nem veszi meg, az eladó marad.

  Ezért duzzogni azért nem éri meg, mert ez így tisztességes. Ha õ nem veszi meg az összeset, akkor annak írok, aki a második, harmadik, és így tovább.

  hali!

  #423222 Hozzászólás

  Noresz

  Szia Zed!

  Megvannak még a jégcsavarok?
  Ha megvan még az 5 jégcsavar akkor megvenném õket.

  csontosn@freemail.hu

  #423221 Hozzászólás

  Noresz

  csontosn@freemail.hu

  Ha megvan még az 5 jégcsavar akkor MOST megveszem õket, egyben!

  #423220 Hozzászólás

  tamás

  titán

  Ibris érdekelne, ha eddig nem kelt volna el. Habár azt írtad, hogy csak egybe adod, de csak 2-3 van az is nagyon jó lenne. Talán még jobb…

  toth.tamas_jkkk@mail.vpop.hu

  #423219 Hozzászólás

  gymarci
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  BD csavar

  Engem a BD csavar érdekelne.E-mail:gymarci31@freemail.hu

  #423218 Hozzászólás

  Elek1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  lenkeif@axelero.hu

  Hello! Engem is érdekelnének a jégcsavarok. 1000 éve vadászok olcsó ruszki csavarokat. Légyszi válaszolj, hogy megvannak-e még. Köszönöm.

  #423217 Hozzászólás

  Érdekel…

  és majd írj vissza! Elõre is kössz. Csak a titánok érdekelnek.

12 hozzászólás megtekintése - 1-12 / 12
Hozzászólás: olcsó jégcsavarok
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.