olcso repjegyek?

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika olcso repjegyek?

 • Indította
  Témakör
 • #15399 Hozzászólás

  la

  Sziasztok,

  Csak kivancsi lennek ki mennyiert talalt repjegyet haza mostanaban. En Los Angelesbol repulnek junius elejen. Csak egy kis felmeres, legyszi osszatok meg velem a hasznos honlapokat vagy akar utazasi irodakat.
  koszi

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #159339 Hozzászólás

  Yman

  Xman, köszönjük a hasznos hozzászólást

  Xman, teljesen igazad van, mint mindig. Ebbõl sok hasznos információt szûrtünk le, mint eddig is a Te mindig is hasznos hozzászólásaidból.
  (Úgy hallottuk, van már a grafomániára hatásos gyógykezelés, de neked valószínûleg drága.)

  #159338 Hozzászólás

  Xman

  zseblámpa ;-)

  CNN most mondta hogy 34%-al emelkedett az üzemanyag ára április óta és az árakat muszáj átpasszolni, mert azt nem tudják tartani a repülõtársaságok. A repülõjegyek ára mostanában felfelé megy. A jó árakat hónapokkal elõtt szokták hirdetni az ujságban.

  #159337 Hozzászólás

  cukorbebi

  nekem rajtuk keresztul

  http://www.ezamerika.com

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: olcso repjegyek?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.