Olcsó szállást / kempinget keresek Hollandiában

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Olcsó szállást / kempinget keresek Hollandiában

 • Indította
  Témakör
 • #10338 Hozzászólás

  CséeM

  Június végén Hollandiába utaznék és olcsó szállást / kempinget keresek Bergumban, Groningenben vagy környékén. Sajnos Hollandiának e szegletérõl semmit sem tudok, úgyhogy nagyon örülnék, ha valaki megirná, hogy milyen látnivalók vannak errefelé, hová érdemes kirándulni, stb. Köszönöm elõre is…

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #132261 Hozzászólás

  Laci bácsi

  ime

  nézd meg lapunkon(www.utazaswebring.hu) a kemping oldalt. Ott találsz olyat, hogy kempingek Európában, és akár Groningeni kempingek is vannak. Azért tudsz keveset Hollandia északi részérõl, mert nem az a turisták célpontja, azaz ha teheted (közlekedés kiváló)próbáld a délebbi városokat megcélozni.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Olcsó szállást / kempinget keresek Hollandiában
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.