olcso utazas Nepalba?

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia olcso utazas Nepalba?

 • Indította
  Témakör
 • #42931 Hozzászólás

  ebo

  Hello mindenkinek,

  erdekelne, hogy Nepalba (foleg Kathmandu es Lukla) hogyan lehet a leggazdasagosabb (tudom gyalog, de most valami hasznalhatobb info kene) modon eljutni a kovetkezo varosokbol: Bangkok, Peking, Budapest. oda-vissza es egyiranyu megfejtesek is erdekelnek, 1-2 honap kozti kinntartozkodas eseten.

  elore is koszi, chau.

10 hozzászólás megtekintése - 1-10 / 10
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #410632 Hozzászólás

  ebo

  nem 2 hetesek ezek a jegyek?

  az Aeroviva charterek nem csak 2 hetig ervenyesek? csak azert kerdezem, mert a tobbi charter jarata 1-2 hetes ervenyesseguek.

  egyebkent az Aeroviva is ad el Quatar Airweys jegyeket, amik jo aruak is lehetnek, ha rugalmas az utazas.

  chau

  #410631 Hozzászólás

  Guriga

  Ha kibírod addig…

  akkor lehet, hogy megint lesz Aeroviva charter a téli szezonban. Legalábbis az utazás kiállításon azt mondták.

  #410630 Hozzászólás

  andrasjogi

  bangkok

  Bangkokbol a legolcsobb a DRUK AIR, a Bhutani legitarsasag Indiaba. Kolkataba a 3 honapos jegy 8000 THB (kb. 40e Ft), az 1 eves 10000 THB korul. Onnan kb. ugyanannyi, mint Delhibol idoben es penzben is. Ha kozvetlen jaratot akarsz, mert az indiai vizum 5 napig tart, amig elkeszul, magyaroknak az egyszeri 2200 THB, stb., BIMAN BAngladesh dhakai ejszakazassal, ami benne van a jegy araban, kb. 12000 THB.
  Nekem mindenki azt mondta, hogy februar ota, miota a kiraly rendet csinalt, ujra beke van. Most Indiaban vagyok, en novemeberben mengyek at a Kopan Monasterybe.
  Lukla EBC?? 2 eve gyalog 8 nap volt Jiritol, visszafele 105 USD Lukla-KTM Jeti Airrel.

  #410629 Hozzászólás

  Jani

  repjegy

  most Aeroflottal Mumbai, vagy Delhi 120.000+ill.=138.000 Ft.
  3 hónap lehet az oda-vissza út között és egyszer lehet ingyen módosítani a visszaút idõpontját akár Kathmanduban is. Mi is ezzel megyünk nyáron, oda Mumbai, vissza Delhibõl. Moszkvai átszállás.

  Jani

  #410628 Hozzászólás

  ebo

  most lehet

  180000 huf-ert jegyet venni ami jo 6 honapig! becsi indulas, Quatar Airways.

  chau

  #410627 Hozzászólás

  Oszvald Ildikó

  Aerosvit

  Ráadásul az aerosvittel sem biztos, hogy olcsóbbra jössz ki a végén, ugyanis még Indiába is kell vízum, plusz két éjszaka szállás Delhiben. Ha jól tudom, a vízum kb 20000 ft körül mozog.

  #410626 Hozzászólás

  ebo

  aersvit

  aerosvit-nel nem a legitarsasagra gondoltam, hogy gazos, hanem a menetrendjere. delhi-ig me ok, de onnan necces (mert mar nem aerosvit, hanem vmi partnerceg repul)

  koszi. chau

  #410625 Hozzászólás

  nagypapi

  Ez érdekes,

  mi úgy egy éve voltunk Nepálban, Delhibõl utaztunk fel vonattal és busszal, vissza szintúgy.
  Az Aerosvittel az égegyadta világon semmi problémánk nem volt (OK, a kaja szar volt, a mozi a gépen kihagyható, de nem hiszem, hogy egy low-budget túránál ezeken lenne a hangsúly), a gép (B767) oda-vissza pontosan indult/érkezett, mindez lemondási biztosítással, illetékkel 134 ezerért.
  A Delhi-Kathmandu vonat-busz ára elhanyagolható, szerintem 5 ezerbõl kijön. Mondjuk lehet, hogy kockázatos, mert nem lehet elõre tudni, éppen milyenek a közlekedési lehetõségek Nepálban, de talán jobb is, hogyha a határon tudod meg, hogy nem lehet közlekedni, mint ha Kathmanduban. Akkor legalább elmehetsz Kashmirba vagy Sikkimbe is.

  #410624 Hozzászólás

  ebo

  koszi

  az aerosvit tenyleg gazos. nekem is az austrian adta eddig a lejobb ajanlatot, de most meg varom egy holland es egy nemet legitarsasag ajanlatat. koszi meg egyszer.

  chau

  #410623 Hozzászólás

  Oszvald Ildikó

  Repjegy

  Én csak a repülõjegyekrõl tudok bármit is. Mi gyakorlatra megyünk szept. 15-tõl okt. 20-ig Nepálba az Austrian Airlines egyik járatával egy bécsi átszállással. Ez 235000+illeték. Van olcsóbb 2 átszállással (Kiev, Delhi), de az nagyon szar: 2 éjszakát Delhiben kell töltened. Ez kb 180000+illeték. Különben akkor jársz jól, ha megnézed a http://www.aeroviva.hu-t. Vannak ennél is olcsóbb jegyek, de általában németországi indulással.

10 hozzászólás megtekintése - 1-10 / 10
Hozzászólás: olcso utazas Nepalba?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.