Olcsók a mûszaki cikkek Kuala Lumpurban?

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia Olcsók a mûszaki cikkek Kuala Lumpurban?

 • Indította
  Témakör
 • #41503 Hozzászólás

  Sziasztok.Okt. elején indulunk Balira nászútra,Kuala lumpuri megállással.Az lenne a kérdésünk,hogy ha video kamerát,fényképezõt,telefont vagy laptopot szeretnénk venni érdemes-e,vagy nem olyan olcsó mint pl.Kinában.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #384633 Hozzászólás

  zoli

  helyesbites

  HK nem hiszem hogy ebben a legolcsobb a vilagon. utobb legalabb is nem tunt annak. Kinat nem ertem, mit csinaltok ott, ha egyszer Balira mentek, nem? Egyebkent Sanghaj es HK kb egy arban voltak a muszaki cikkek,volt ami a HK-i alatt, volt ami felette. KL szinten hasonlo arban mozgott. en nagy elterest nem latok a regios arakban, sajnos. Most talan az USA a jo, az olcso dollar miatt. Azsiaban csak erosebbek lettek a helyi valutak :(

  #384632 Hozzászólás

  sax

  nem olcsó

  Inkább menjetek át hong-kongba, ott a legolcsóbb a világon, ha sok mindent vesztek, még a repjeggyel együtt is bõven megéri, na meg maga hong-kong sem egy utolsó látvány, bár a mûszaki cikkek kivételével minden qrva drága.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Olcsók a mûszaki cikkek Kuala Lumpurban?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.