Omani vizum a kozuti hataron

Kezdőlap utazas.com Fórum Közel-Kelet/Közép-Ázsia Omani vizum a kozuti hataron

 • Indította
  Témakör
 • #53385 Hozzászólás

  Janos

  Dubaibol berelt kocsival Omanba az oszaguti hataron be lehet siman lepni (azaz adnak vizumot ott helyben) vagy elore kell vizum az utlevelbe?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #458026 Hozzászólás

  Alba Regia

  Meg annyit, hogy a Musandam-i hataron elfogadtak kp-t de Muscat fele Fujairah-tol delre 20 km-re mar csak hitelkartyaval lehetett fizetni.
  AR

  #458025 Hozzászólás

  Alba Regia

  A kocsira nem $100 a biztositas hanem 100 UAE Dirham naponta vagy 500 Dirham egy hetre. Ez Magyarorszagon kb 7-8000 Ft-nak felel meg. Ha kocsit berelsz az UAE-ban akkor csak Omanba lephetsz be vele, sehova mashova nem. Vagy a kocsi felvetelenel vagy barmikor kesobb ha bemesz a kocsit berbeado ceghez ( pl Hertz ) el tudod intezni az Omani biztositast de meg kell adnod mikor lepsz be az orszagba ugyanis a megadott nap 0 oratol 24 oraig ervenyes a biztositas.
  Jo utat.
  AR

  #458018 Hozzászólás

  Adnak vízumot, nó problem, 5 rial= 10 euro, 3 perc, 10 napos..

  kocsira kell biztosítás.. kb 100 dollár

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Omani vizum a kozuti hataron
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.