omszk tó

 • Indította
  Témakör
 • #40175 Hozzászólás

  rocker

  akinek kedve van a budakalászi omszk tóra kijönni bulizni,ismerkedni,lányokra gondolok,az irjon azt megbeszéljük.az utazás ára kb.1oo ft.budapestrõl,de lehet hogy egy két fapadost is el tudtok csipni.csá

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #369488 Hozzászólás

  Zivos

  Nem lehet logni

  A heven, metron nem lehet logni, nagy a kockazat. A busz, villamos az rendben. Olyan 4-5 eve meg eleg tiszta volt a hely, de tavaly nem igazan jott mar be. Persze ingyenes, nincs tulaja, nincs ki rendben tartsa. Azert meg mindig inkabb ez, mint a strand: tomegnyomor, draga belepo, arak, es ott sem az igazi a tisztasag. Egy nap a strandon siman egy otos (csaladnak). Es akkor meg csak a belepot, odautat, otthonrol vitt kajat szamoltam. Ebbol a szempontbol a Siofoki Aranypart a merce, mert ingyenes, es a nyar kozepeig tiszta. Utana viszont kezd romlani, augusztus vegen mar ez is eleg gyenge. Azert juniusban kinn leszek, altalaban a steg korul szoktunk lenni.

  #369487 Hozzászólás

  rocker

  á nem gond

  lógni kell a jármüveken,vagy bringával jönni.a hely a legkirályabb budapest környékén.a tó mellett van két kis kocsma is,kulturált kocsmák,zenegéppel,a sör 18o ft.de természetesen nyáron az igazi.irjatok

  #369486 Hozzászólás

  Bizonytalan

  Biztos?

  Szerintem tul optimista vagy a 100 Ft -os arral. A heven nem lehet potyazni, es meg odaig is el kell jutni valamivel. Ha metro, ott megint kell jegy. Szoval optimistan is 600 Ft. Amugy milyen a hely? A mai ido utan koran kellene menni, hogy legyen hely a parton, es a vizben.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: omszk tó
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.