Összel hova?

 • Indította
  Témakör
 • #30324 Hozzászólás

  kiskiváncsi

  Összel is van értelme elindulni az Usa-ba? Ha igen akkor melyik részére? Van valakinek tuti tippje, mert a többi fórum valahogy mindig egymás piszkálásával merül ki. Az válaszoljon aki segíteni hajlandó, nem vagyok kíváncsi arra, hogy mások szerint baj van a helyesírásommal, vagy a “nagy hazafiak véleményére”. Hálám örökké üldözni fog mindenkit, aki segit.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #328333 Hozzászólás

  kiskíváncsi

  Köszönöm

  mindenkinek a válaszokat, meggyözödtem róla, hogy vannak még rendes emberek, remélem kint is ilyenekkel fogok találkozni.

  #328332 Hozzászólás

  Jan

  You can do it

  Szerintem ha jol beszeled a nyelvet nem lesz gond sehol, azert nem erdemes tanacsokra varni hova es mikor jol gondold at
  hogy mit szeretnel es mik az elvarasaid. olvasgasd egy kicsit a lonlyplanet-et: http://www.lonelyplanet.com/

  De ne feledd:” Ez egy mas vilag itt masok a szabalyok”
  a Rocky I-bol

  Es ha mar kint vagy azt nezd amit tudsz ne azt amit nem, ne keresd a hibakat a tarsadalomban az emberekben. .Ismerkedj emberekkel amerikaiakkal is , csinald a hobby-dat hogy hasonlo gondolkozasu emberekkel talalkozz.
  Ha megismernek segiteni fognak.Nem lesz az elejen könnyü de megéri.

  csak ügyesn es legy mindig résen

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Összel hova?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.