Otatrafured

 • Indította
  Témakör
 • #44109 Hozzászólás

  glzsolt

  Sziasztok!
  Augusztus vegen indulnek Sepsiszentgyorgyrol Otatrafuredre biciklivel. Szeretnek a Magas Tatraban is tolteni 4-5 napot. Informaciokat keresek Otatrafuredi (vagy kornyeke)szallasrol, valamit tudnatok-e ajanlani (szallas+felpanzio erdekelne)? Olyan helyet keresek ahol magyarul vagy angolul tudnak.
  Egyelore ennyi.
  Elore is koszonom.
  Zsolt

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #422298 Hozzászólás

  Mormi

  glzsolt

  csak idõben foglald le a szállást, mert nyáron fúlos,
  magyarul tud olvasni, de írni nem tud, így lehet hogy csak rövid választ kapsz emilben, a fia viszont jól beszél angolul, de lehet hogy most kint van az USAban, a szomszédja jól beszél németül és a férje is kicsit, egyébbiránt a hölgyet Marikának hívják, tel: 00421-52-4467-272, vagy mobil: 00421-904395558, lehet hogy a honlapján is rajta van a telefonszám, nem volt idõm megnézni, remélem még nem változott meg

  #422297 Hozzászólás

  glzsolt

  Koszi Vahur, nagyon tetszik, ilyesmi megfelel.

  #422296 Hozzászólás

  Vahur

  Hello panzio

  http://www.penzion-hello.sk

  Lehet kicsit drága, de nagyon szép, tiszta, kulturált és a tulajdonos hölgy Maria beszél magyarul.

  Szép kalandokat a vállalkozáshoz és jó idõt!

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Otatrafured
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.