Otthoni szamitogepes munkak

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Otthoni szamitogepes munkak

 • Indította
  Témakör
 • #23337 Hozzászólás

  labrie

  Sziasztok!

  Irjon olyan ember aki a cimben emlitett munkakat ismeri es, hogy milyen munkakat is hirdetnek, mit kell csinalni. Mert, hogy a hirdetesekben meg a reklamokban nagy penzekrol beszelnek az biztos csak, hogy mit is kell pontosan csinalni azt mar csak akkor tudom meg ha befizettem a szukseges osszeget. Csak nehogy pofaraeses legyen belole.

  Elore is koszi!

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #271916 Hozzászólás

  light

  hat nem erted?!

  pont ez az atbaszas benne.
  Miert kell a penzt befizetni?
  1. egyszeru lehuzas
  2. Jobb esetben mert a munka szar, semmit nem lehet vele keresni. Tehat mire rajossz hogy az egesz szar, legalabb annyit dolgozol, hogy a befizetett osszeget visszakeresd, hogy 0-n legyel. Ezzel a modszerrel ingyen dolgoztattak teged, es meg par szaz balekot.

  #271915 Hozzászólás

  labrie

  Lehet, hogy nem

  ertitek pontosan, hogy milyen munkarol akarok infot. Ujsagokban, tv-en is reklamozzak, hogy dolgozzon otthon es a vilag barmely reszen is lehet vegezni ez a munkat. Valami szamitogepes dolog lehet de, hogy mit is kell csinalni pontosan azt meg mindig nem tudom. Van valami osszeg 25-30 dolcsi amit elore kell fizetni es akkor kapom meg a reszletes informaciot a munkarol. Na En erre lennek kivancsi!
  Hogy mi az a dolog a penz befizetese utan. Az egyik ilyen hirdetesban azt olvastam, hogy a kulonbozo nagyvallalatoknak szuksege van az emerek velemenyere a termekekkel kapcsolatban es ezen a teruleten kellene valamit dolgozni. Persze tobbet nem irtak csak azt, hogy a penz befizetese utan kapok valami munkacsomagot vagy mi a fenet es az alapjan lehet majd dolgozni.

  #271914 Hozzászólás

  mioki

  ráadásul

  soha ne menj olyan helyre dolgozni, ahol elõre pénzt kérnek valamiért! Hacsak nem valami tényleg tuti munka, amit már sok ismerõsöd csinál és megy neki. De az olyan kevés. Ha tényleg fizettetni akarnak veled, akkor a fizetésed x kevés százalékát vonják tõled x idõn keresztül, így õk is megkapják, amit szeretnének és te is tudod, hogy legalább arra az x idõre biztosított lehet a munkád. De nagy összegekbe így se menj bele, mert ha mégis elküldenek esetleg helyben kifizettetik veled a tartozásodat!

  #271913 Hozzászólás

  palimadár

  a pofáraesés garantált

  pl. az egyik küldenek egy “direkt marketing” levelet, meg egy címlistát, nyomtasd ki, küldd el, és aztán majd a postai elismervény bemutatása után fizetnek. Na persze, majd soha napján.
  Ha ezek kicsit is tuti ügyek lennének, nem kellene õket furtonfurt reklámozni, egyik ember hozná a másikat. (Bocsi az esetleg létezõ kevés kivételtõl.)

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Otthoni szamitogepes munkak
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.