pakisztáni trekking cég?

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia pakisztáni trekking cég?

 • Indította
  Témakör
 • #41410 Hozzászólás

  juli

  Tud valaki ajánlani pakisztáni trekkinges céget? A neten találtam egy csomót, mindenki nagyon kedves, de jó lenne valami személyes ajánlás…

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #383753 Hozzászólás

  Mira5
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  kerdesek

  Sziasztok! Megneztem a kepeket es meg jobban varom augusztust. 1 honapra Pakisztanba utazunk. Tudnatok egy kicsit meselni arrol mit kell megnezni/elkerülni/megkostolni/kiprobalni stb.

  #383752 Hozzászólás

  Juli

  keveset kirándultunk

  Végül csak egy napos, fél napos túrákra mentünk, sajnos kiderlült, hogy a negyven fokot és a magasságot egyszerre nem bírjuk. Iszonyú meleg volt, kivéve a Khunjerab Pass-nál, ahol viszont havazott. Állítólag a Hunza völgyben régóta nem volt ilyen hõség:) Khyber Pass, Peshawar, Dir, Lowari Pass, Chitral, Kalashák, Shandur Pass, Gilgit, Hunza völgy végig (fõleg ott túrázgattunk), Khunjerab Pas, Babusar Pass, Naran. Skardu kimaradt, azért akarunk jövõ õsszel visszamenni, hogy Skarduba, a Nanga Parbat alaptáborba és a Deosaira is elmenjünk.
  A fotóink fent vannak a http://www.shooter.hu/pakistan oldalon.

  #383751 Hozzászólás

  Péter

  Isten hozott!

  Örülök, hogy jól sikerült az utazás! Merrefelé kirándultatok végül?

  #383750 Hozzászólás

  Juli

  hazaértünk

  Blase, ha a politikai helyzet ellenére mentek, és kérdésed van, írj a jmayer@fazekaslaw.hu címre, válaszolok. Mi végig tökéletes biztonságban éreztük magunkat, rossz szót sem szólt ránk senki (pedig az ostrom alatt végig kint voltunk, de az embereket egyáltalán nem érdekelte a dolog), elképesztõen barátságosak a helyiek. Lehet, hogy visszamegyünk még… A vezetõnket 17 nap alatt alaposan megismerhettük, és tiszta szívbõl tudom ajánlani mindenkinek, akit érdekel: arman_birgoshi2000@yahoo.com. Nem biztos, hogy azonnal válaszol, a hegyek között nem nagyon van net :)

  #383749 Hozzászólás

  Péter

  Jó utat!

  Szia Juli!

  Hová mentek pontosan túrázni?

  A robbantásoktól és zavargásoktól ne tartsatok! Csak húzzatok el minél elõbb a nagy és a közepes városokból(Islamabad, Pindi, Gilgit)!

  Azért a hópárducot nem a hegyekben láttam ám! :(

  Egy elárvult cicát-1 éves, nem is volt olyan kiscica :))-láttam rácsok mögött. A nemzeti park emberei találták. Természetben hópárducot látni: sok-sok idõ és sok-sok mázli! Magunkfajta turista ilyesmirõl ne is álmodozzon! :(

  #383748 Hozzászólás

  Juli

  megyünk

  Köszi, Péter, de sajnos két hét után feladtam, hogy valaki válaszol, és már választottunk mást. A robbantások és zavargások miatt gondoltuk jobb, ha elõre megszervezzük, amit lehet… De ez a hópárduc nézési lehetõség megütött, azt hittem, az csak véletlenül jön össze, vagy hetekig egy helyben kell várnod.
  Június végén megyünk, utána megírom a tapasztalatokat.

  #383747 Hozzászólás

  Blase

  köszönöm

  köszönöm, írok is nekik
  (jó lenne, ha kezdéshez lenne egy biztos pont, a többi aztán majd megy magától :) )

  #383746 Hozzászólás

  Péter

  Több a semminél

  Sziasztok!

  Irigyellek benneteket! Tavaly nyáron voltam Pakiban-sajnos csak 2 hetet-és azóta is visszavágyom.

  Mivel ilyen kevés idõm volt nem vállalkoztam hosszabb túrákra, csak 1-2 napos kirándulásokat tettem egyedül. Nem tudom, hogy mire készültök, de ha csak néhány “egyszerû” túrát akartok tenni, bármelyik nagyobb faluban(Karimabad, Passu, Minapin stb) találtok angolul beszélõ vezetõt, nem kell semmit itthonról leszervezni. Nagyon ajánlom a Trekking in the Karakoram and Hindukush címû útikalauzt elõzetes tájékozódásra!

  Persze ha valami komoly, több hetes expedíció jellegû túrára készültök(K2 alaptábor,Snow Lake), akkor tényleg kezdjétek el már idõben a szervezést egy megbízható céggel, már csak az engedélyek miatt is!

  2 “céggel” végülis kapcsolatba kerültem, bár mint említettem túrázni nem mentem velük, ezért nincsenek közelebbi tapasztalataim, de nagyon jó fejek voltak és korrektnek tûntek! Mindkettejüket a gilgiti Madina Hotelben lehet utolérni.

  Life Adventure Tours http://www.geocities.com/lifeadventuretours

  Madina Guides http://www.madinaguides.com A fõnököt Hidayat Husseinnek hívják. Ha találkoztok vele mondjátok, hogy az a magyar srác küldött benneteket, akivel tavaly hópárducot nézett!

  #383745 Hozzászólás

  Blase

  Én is így vagyok

  Én is így vagyok vele, ha jutsz valamire megírhatnád ide. Különben Ti (Te) mikor mentek (mész)?

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
Hozzászólás: pakisztáni trekking cég?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.