Palaun

 • Indította
  Témakör
 • #25540 Hozzászólás

  Tina

  járt már valaki??

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #301402 Hozzászólás

  Zoli

  Tina

  Pihenésre tökéletes , lehet nekem azért volt már unalmas mert elõtte tul sokat pihentem különbözõ szigeteken ( Tahiti, Cook, vanuatu stb.. ) és már semmi ujdonságot nem jelentett egy idõ után.

  #301401 Hozzászólás

  Tina

  Zoli

  Mi is Manilából tervezzük 10 napra, kirándulni, hajózni a szigetek között. Ha a természet szép, nem hiszem, hogy unatkoznánk, nem bulizni készülünk :)))

  #301400 Hozzászólás

  Zoli

  Palau

  Jártam ott kb 6 éve egy hajouton a Fülöp szigetekrõl mentünk Pápua Uj-Guienára és utba ejtettük mert felvettünk ott egy kisrácot aki ment tovább Ausztráliába tanulni.
  Sok kis szigetbõl áll igazábol sok minden nincs de amiben jo , hogy szinte semmi turista pedig nagyon szép helyek vannak arra.
  Csak néhány ausztrál buvárral találkoztam akkor.
  Vizumot akkoriban lehetett szerezni a helyszinen ha jol emlékszem 20 USD volt.
  Összesen 4 napot voltam ott de már a 2. nap után megölt az unalom…..

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Palaun
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.